Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Mas Akvaryum

efe

Moderator
Yönetici
mas akvaryum ile iletişime geçtim.
bu akvaryum için fiyat aldım 8400 dediler. kargo taşıma vs vs. derken 10.000 tl son fiyat dediler. cem bey önerdi sizi bana dedim ama tanıyamadıklarını söylediler. sonuç: indirim alamadım 😂
kuru alanı yapay çimden yapmalarını söyledim (kuru alan yapay çim rampa çakıllı olacak şekilde)
daha karar veremedim zaten kaplumbağa daha ufak yaklaşık 1 sene sonra veya daha erken zamanda yeniden fiyat alacağım.

Son düzenleme:
bu arada sizi 15 sene idare eder ondan sonra yeniden bakmalısınız akvaryum dediler. 40 cm e kadar büyüyorlar dediler ama internette max 25cm yazıyor.

Beni tanımazlar. Emre Kuru arkadaşımız onlara yaptırmıştı. O şekilde öğrendiler onlarda. 800 litrelikti yanlış hatırlamıyorsam. Sonra birkaç arkadaş daha yaptırdı.

Yapay çim değil paspas olsun çim petrol artığı kaplama salınımı yüksek yetişkinler koparıp yiyor. Kısaca sağlıklı değil.

Dişiler en iyi şekilde bakıldığı taktirde 35 cm; erkekler 30 cm kabuk boyuna çıkar. Ki bu noktaya gelmeleri de çok nadir. Ömürleri de yaklaşık bu kadar.

Geri