Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Masa lambası seçimi :(

KillerPrince

SKF Delisi 5. Seviye
Selam arkadaşlar bugün dışarıda olan annemden kıskaçlı masa lambası istedim 15tl ye aldı sordu istediğim rengi filan herneyse sonra taktım aşağıya doğru takıldığı için hortumu uzun geldi kuru alana doğrultamadım sonra yandaki masaya koyup kuru alana doğrulttum ama kafası küçük olduğu için dağılım oranı çok az sadece 5cm yere etki ediyor ve yanık kokusu gelmeye başladı baktım ampul kafasının kenarlarına değiyor oyüzden yanık kokusu çıkarıyor :( internetten güzel kafası geniş 15-20 tl borusu çok uzun olmayan klipsli masa lambası arıyorum normal masa lambasıda olur ama hortumu büyük olmalı sizin kullandığınız önereceğiniz kaliteli masa lambası varmı arkadaşlar ? 2 adet alıp uvb ve normal lamba takmayı düşünüyorum.

Cvp: Masa lambası seçimi :(

anladığım kadarıyla yanan yer ampulun etrafındaki başlık.sköebilme imkanında varsa çıkar onu böylece ampul daha fazla alana etki edecektir.

Şu tarz bişey sanırım sizin istediğiniz mailto:/ev-dekorasyon-bahce/ikea-lagra-spot-kiskacli-raf-spotu-ikea_market-47621892

Aldığınız masa lambasının kutusundaki yada üstünde yazan maksimum watt değerini aşmayın. Genelde hırdavatçılarda satılan çin malı klipsli masa lambaları 25wattın üzerinde aşırı ısınmadan dolayı kısa devre yapıyor.

Aşmadım zaten ama içindeki ampulu takma yeri tam ortada değil hafif yana yatıp olduğundan takınca ampul kenarlara değip ısıdan yanık kokusu çıkarıyor aslında benim sorunum bu değil ampulun etrafındaki başlık çok küçük olduğundan kuru alanı tamamen kapsamıyor buna uygun birşey istiyorum zaten yeni aldığıma normal ampuller takılmıyor takılacak yeri küçük ampuller takılabiliyor.

Ürün bu arkadaşlar http://www.irena.com.tr/urunler/urun_detay.php?id=694

arkadaşım illa satın almak gerekmiyo uğraşıp düzelt yada başlık al ampulun sığabileceği yuvasınıda al monte etmeye çalış.boşa masraf etme..

Simdi lamba soz konusu olunca en iyisi hazir almak kisa devre isinma yangin vs sorun olmamasi icin

ben bu yapı market gibi bir yerden aldım gövde kısmı esnek ayarlanabilir gayet rahat istersen birde oralara bak

Masraf etme diyorsunuzda ben buna uvb de takacağım için iyi birşey almak istiyorum bunun içindeki lamba özel normal lambalar takılmıyor ve başlığı düşük zaten çok pahalı değil 10 15 tl ye kaliteli lambalar oluyor açıkçası uğraşmak istemiyorum.mercan internetten bir fotoğraf bulabilirmisin lambanın marka modelini yazarsan bende bulurum.

internetten bakıyım bulamazsam benımkını fotograf ceker koyarım ben 17 liraya almıştım netten bakıyım en kısa zamanda fotograf koyacağım ;)

benimki buna benzer birşey
mailto:/product_info.php?cPath=9420_9416_9304_1272&products_id=20386
dediğim gibi bi yapı marketten aldım

http://www.n11.com/masa-lambasi-siyah-230v-e27-rf805-rt11-P18245852 ben exo terra 25 watllık lamba alıyorum ve bu klipsli aydınlatma sizce uygunmudur kaldırımı bilen varsa sevinirim

Benim bozulanlar bununla aynı tipte idi ama markası farklımı bilmiyorum. Diğer konuda uygun lamba linkini attım Fulya.

Abi horoz lambalara arti olarak bu guzel bir alternatif olabilir aslinda

Bulunamazsa hiç yoktan iyidir. Ama bendeki ile aynı ise çok kalitesiz.

her şeyini yazmışlar max kaç watt yazılmamış. kablosu da gözükmüyor. şu 7.90tl'lik lambaya benzettim.

Aynen bende o mesaji yazdiktan sonra baktim ama bulamadim her halukarda UVb icin uygun sonucta
Emre abi o senin dedigin hani gittigidiyordaydi sanirim kirmizi fotografi o mu ?
Kablosu bu horozlar kadardir standart degil mi o ?

Evet o sitedeki kırmızıya benziyor. Yani benim aldıklarıma. Horozunkinden ince kabloluydu. Zaten 40 w diyordu o sitede. Tabi bununda o olduğunu düşünerek yazdım. Horoz varken maceraya gerekte yok.

Geri