Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

MEBA Tropik Basking Kuru Alan Ampulleri

BEC

Gümüş 5 Üye
Merhaba arkadaşlar,

75W UVA çıkışlı ısıtma ampullerimiz MEBA Tropik adlı firmamızın Türk etiketli kendi ampulleridir.

Adet fiyatı 33 TL dir. 5 ve daha fazla alımda 23TL dir.

Ürün bilgileri:

Sürüngenleriniz için güneşlenme noktaları oluşturur.
UVA ışınları iştah artırır ve çiftleşme gibi güdüleri harekete geçirir.
Gün içinde 10 ile 12 saat arası açık durması tavsiye edilir.
Mesafeye bağlı olarak teraryumlarınızda çeşitli sıcaklıkta yapay güneşlenme alanları oluşturmanızı sağlar.

Güneşin doğada sürüngenlerinize sağladığı ısıtıcı ve harekete geçirici etkiyi MEBA Tropik UVA Basking ampulü ile
simule etmeniz mümkündür. Bu sayede sürüngenleriniz doğal ortamlarına bir adım daha yaklaşmanın yanı sıra doğada objeleri
mor ve kızıl ötesi ışık spektrumları ile algılayabildikleri için görüş seviyeleri bu ampülün ışığına bağlı olarak artacaktır.

cm °C
10 >50
20 35
30 29
40 27

Gittigidiyor ilanı mevcuttur firma adı ile aratırsanız bulabilirsiniz.

Havale/EFT ile ödeme kabul edilir.

İsim: Bertan Çoban
Banka: DenizBank
Şube: Kavacık
Hesap No: 4787492
IBAN: TR88 0013 4000 0047 8749 2000 01

*: 0505 5372016

Cvp: MEBA Tropik Basking Kuru Alan Ampulleri

Uva ampul 33 tl mi simdi bildigimiz uv isini goruyor mu resim var mi acaba

bertan daha düşük wattlısı var mı ? tavsiyem buna uygun bir lamba da satarsanız alımı artar diye düşünüyorum.

UVB değil UVA sağlıyor. Bildiğimiz UV ampulden kast ettiğiniz UVB diye düşündüm.

Cem abi inşallah farklı wattları da uygun duyları da zamanla getireceğim. UVB ler de gelecek. Bu watt ın avantajı 26-27 cm gibibir mesafeden bizim red earlara yeterli sıcaklığı sağlıyor olması çoğumuz da akvaryum üstü kuru alan kullandığımız için ampulle canlı arasında belli bir mesafe oluşuyor. Dolayısıyla güçlü bir ampul gerekiyor.

bu özellikle çöl hayvanları için biçilmez kaftan. tepeden sarkıtma lamba ile geniş alana da hakim olur. hayırlı satışlar.

Dediğin mesafeden bizimkilere uygun ısıyı sağlar. Zaten 60 w kullanıyorduk 22-23 cm den.

Evet özellikle Bearded Dragon gibi canlılarda belirli bir bölgeyi ısıtmak için çok faydalı. Bizimkilerin de kuru alanlarını çok güzel ısıtıyor. Bu arada forum için şükür kavuşturana :) temamız da çok yakışıklı olmuş :)

Ben 100 watt UVa ampul kullaniyorum 40 cm den mukemmel bir alan isitmasi sagliyorum ve gercekten iyi verim aliyorum (Baska isitici ampul kullanmiyorum), kurma asamasinda bir ampul patlattim ama hata bendeydi simdi takili bir tane, omru bakalim ne kadar olacak?

www.mebatropik.com ve instagram : @mebatropik hizmetinizdedir arkadaşlar. Web sitesinden PayPal, EFT/Havale ile alışveriş yapabilirsiniz.

Sitede bakım bölümünde kaplumbağa bakımı ile ilgili bilgiler eklendi. Dilerseniz Bakım başlığındaki makalelerin altına yorumlar yapabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim ilginize.

Geri