_Emre___
Bordo Bereli
Zencefilin yazdığı konuyu çok beğenmiştim bende bir günlük yapmak istedim.
Resim yok ama yazılar var.
Mercandan başlayalım..!
Merhaba ben mercan kocaman bir evde yaşıyorum ilk alındığımda korkmuştum sonra alıştım en sevdiğim yemler karides ve ala balık biliyormusunuz ala balık için arkadaşımın elini ısırmıştım.
ilk geldiğimde çok hastaydım kabuğumda dökülme vardı ama babam beni iyileştirdi ilaçlarla şimdi çok mutlu bir kapluşum babam sayesinde
Sıra Işıl'da !!
Selam ben ışıl çok güzelimdir herkes bana imrenir
özellikle en sevdiğim yem devit3'lü karidestir kan kurdunu sevmem hatta tiksinirim ama son zamanlarda hoşuma gitti gibi
Genelde babamın bana yem vereceğini görünce şebekleşirim ve tatlılıkla ilk yemi elinden kaparım kaçıp giderim en sevdiğim uyuma yerim ısıtıcının üstü çok sıcak ve uykumu getiriyor 2.yerim ise yapay bitkinin altına saklanıp uyumak ilk geldiğimde çok canlı değildim ölecek gibiydim yüzemiyordum vitamini alınca fişek gibi yüzmeye başladım..
Sıra pırılda !!
Ben pırıl akvaryumun abisiyim ilk yemi ben kaparım ama son zamanlarda ışıl benden önce kapıyor şebeklik yapıp bende yapmak istedim ama gururuma yediremedim
en sevdiğim yem iri karides taneli yem ona bayılıyorum ve ilk geldiğimde en sağlıklı benmişim salyangozları sevmem ısırırım bu yüzden babam salyangoz almaz..
Resim yok ama yazılar var.
Mercandan başlayalım..!
Merhaba ben mercan kocaman bir evde yaşıyorum ilk alındığımda korkmuştum sonra alıştım en sevdiğim yemler karides ve ala balık biliyormusunuz ala balık için arkadaşımın elini ısırmıştım.
ilk geldiğimde çok hastaydım kabuğumda dökülme vardı ama babam beni iyileştirdi ilaçlarla şimdi çok mutlu bir kapluşum babam sayesinde
Sıra Işıl'da !!
Selam ben ışıl çok güzelimdir herkes bana imrenir
Sıra pırılda !!
Ben pırıl akvaryumun abisiyim ilk yemi ben kaparım ama son zamanlarda ışıl benden önce kapıyor şebeklik yapıp bende yapmak istedim ama gururuma yediremedim