Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

merdiven düşüyor ne yapmalıyım

cansu

Yeni Üye
mrb ben kuru alan almıştım netten PennPlax TurtlePier Kaplumbağa Adası (buyuk) ama kuru alanın merdivenı düşüyor sürekli ne yapmalıyım acaba bana bi çözüm yolu bulurmusunz...

Cvp: merdiven düşüyor ne yapmalıyım

Cansu akvaryum silikonuyla yapıştır ama bunun için 2 gün kuruması gerekli ama bir daha öyle düşme problemi olmayacaktır ürünü kendim kullanmadığım için aklıma ilk gelen bu oldu

sızınkıde sılıkonla yapıstrdınz guzll fıkır aldıgım beye sordum oda strafor demıs alt kısmına yerlestırın demıs ama bana guzl fıkır gelmedı ypstrdıgımda bıdaha suya dusmez dımı sabıt klck yanı ...

birde suya salınım yapmaması açısından akvaryum silikonu daha iyi bana göre strafordan.. Ama normal silikon değil akvaryum silikonu

sabit kalır tabiki kuvvetli sonuçta silikon ayrıca memnun kalmazsanız çıkartıp başka bir çözüm bulma imkanınız olucak

Bencede silikon en sagliklisidir
Msn dilinde yazmamaya onem verin lutfen

cansu rampa geçme yerine tam oturmadı mı ? oturduğu halde çıkıyorsa. 3 punto silikon iki yanlara bir ortaya yeter komple kaplamaya gerek yok. camcının birine gidip yaptır. 3 damla için silicon ve tabancasını almana gerek yok suya değmiyeceğine göre akvaryum siliconu olmasına da gerek yok. yeşil renk sista siliconu bu işi halleder.

Akvaryum silikonu ile yapıştır.

Geri