merve özdemir
Gümüş 4 Üye
Ölçüp atayim benAldığında 3-3.5 cm olsa 3 ayda 6-7 cm gibi olması lazım hemen hemen
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Ölçüp atayim benAldığında 3-3.5 cm olsa 3 ayda 6-7 cm gibi olması lazım hemen hemen
Sadece kabuğu boyundan kuyruğa kadar ölçüp atarsan iyi olur belki büyüktür ben küçük görmüşümdürÖlçüp atayim ben
Ben aldığımda bebekti daha 3 ayda baya büyüdü ya hiç ölcmedik ama farkediyoruz agirlasti büyüdü. Evden çıktım şuan geçince ölçüp atacagimSadece kabuğu boyundan kuyruğa kadar ölçüp atarsan iyi olur belki büyüktür ben küçük görmüşümdür
Evet ısıtma ve ampulü haftasonu halledecegim yaptıktan sonra atayim bakin doğru olmusmu diye .birde o mantar durumlarını falan bilmiyorum olduysa nasıl anlarımKuru alanda lamba yok heralde
50watt şeffaf holajen ısıtma ampul lazım eğerki yoksa
Isıtma lambasida kabuk atmasinda yardımcı olur mantarı önler ve büyümede yardımcı olur bide şimdi kuru alana çıkınca usuturler o yüzden önemli o bide ısıtıcı lazım herşey tamam
Altında kireç gibi şeyler var beyazKireç gibi nokta nokta olur diye biliyorum
Ustunde yok galiba ben eve geçince yine çekip atayimYok alt kabuk normal benim bildiğime göre
Yok alt kabuk normal benim bildiğime göre
Aslında ikincide benek benek kahverengi biseyler var sanki mantar olabilirmiKireç gibi nokta nokta olur diye biliyorum
Videoda daha çok belli oluyor ama video atılmıyor galjba burdanYok alt kabuk normal benim bildiğime göre
Bu 2. Kaplumbağanın altını çekip atarmisin
Yeni eve geldim direk cektim o yüzden suyumu değiştireceğim çıkaracağım susleri merak etmeyinBakın bide sudaki süsleri cikarmamasiniz onları hemen çıkartın
Emsal sıcaklıkta değiştirin bide lamba yok kuru alanda uyursa üstüne havlu serinYeni eve geldim direk cektim o yüzden suyumu değiştireceğim çıkaracağım susleri merak etmeyin![]()
Şuan hastayım koku alamiyorum ama annemler suyun koktuğunu söylüyordu şimdi koklattim evet kokuyor dedi ama diğerini koklattim oda kokuyor dedi galiba normal suyun kokusuKoku varmı bide o kaplumbağada
Birseyler serebilirmiyiz altına giriyorlar nefessiz kalacaklar diye korkuyorumEmsal sıcaklıkta değiştirin bide lamba yok kuru alanda uyursa üstüne havlu serin