merve özdemir
Gümüş 3 Üye
Evet öyle daha mantıklı hepsini attım boşa gittiAkvaryuma herhangi bişey alırken yazın foruma en iyi alternatif olan zararlı yada faydalı olan şeyler önerilir yani rastgele almayın

Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Evet öyle daha mantıklı hepsini attım boşa gittiAkvaryuma herhangi bişey alırken yazın foruma en iyi alternatif olan zararlı yada faydalı olan şeyler önerilir yani rastgele almayın
Nasil yapacagimki hazır bulursam akvaryumlar için araştırayım biAlmayın kendiniz yapın fazla para vermeyin boru parcasına
Hırdavatçıya gidin en incesinden 10cm felan boru kestirin. Birmilyoncuda felan da bulursunuz vantuz u veya petshoplardan 50 tl felan tutar maksimumNasil yapacagimki hazır bulursam akvaryumlar için araştırayım bi
Teşekkür ederim yapınca atarimHırdavatçıya gidin en incesinden 10cm felan boru kestirin. Birmilyoncuda felan da bulursunuz vantuz u veya petshoplardan 50 tl felan tutar maksimum
Tahta suda iyi olmaz galiba boru ile yapayimOklavayla yapın sanırım öyle yapılıyordu vantuzlarla tuturluyordu heralde
Yani suyu çeker tahta boru iyi olurTahta suda iyi olmaz galiba boru ile yapayim
Aynen oyle yapayimakvaryum ölçüsüne göre kestir sonra uçlarına matkapla deldirisin orayada vantuz baglarsin sonrada cama yapistirisin
Kuru alana çıkıyorlar ama ordada uyuyorlar bazenAma o boruyu kullanmanıza gerek yok bence uyuması için iyi olmaz bence tutunurlar ama bu seferde üstüne cikarlarsa sabaha kadar borunun üstünde yatarlarsa kabuğu eğri olur yani sağlıklı olanı o rampadaya kadar su olup o rampada suyun içinde burnu hafif dışarda olup o şekil yatmalari
Normalde uyumamalarimi lazımAma o boruyu kullanmanıza gerek yok bence uyuması için iyi olmaz bence tutunurlar ama bu seferde üstüne cikarlarsa sabaha kadar borunun üstünde yatarlarsa kabuğu eğri olur yani sağlıklı olanı o rampadaya kadar su olup o rampada suyun içinde burnu hafif dışarda olup o şekil yatmalari
Hayır uyumaları lazım yoksa agresif olurlar saat 9 gibi yatarlar sabahta 7-8 gibi kalkarlar benim bildiğimNormalde uyumamalarimi lazım
Kaloriferin dibinde duruyor akvaryum camın bitarafi sıcak oraya koyuyorum orda uyuyorlar kuru alandayken .su isisida ılık güzel. Tabi malzemeler gelsin daha iyi olacakKuru alana çıkmamaları lazım çünkü lamba yok usuturler
Bez parcasi koymuştum bugun temizlerken attim yeni koyacagimKuru alana havlu koyuyorsunuz demi yani üstünü ortuyorsunuz kuru alanin
Biz odadan giderken kuru alana cikariyorum o sıcak yere gece gidiyorlardır suya muhtemelen sabah 7 de ben uyandığımda suda uyanmış oluyorlarHayır uyumaları lazım yoksa agresif olurlar saat 9 gibi yatarlar sabahta 7-8 gibi kalkarlar benim bildiğim