Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!70 lt suyu var ısıtma lambası kuru alan uvb lamba silis kum raffy yem ve tropical reptiles az kaldıKullandınız bütün ekipmanları yazın.
Kullandığınız bütün yem ve takviyeleri yazın.
Akvaryumun bir gorselini atın.
Lütfen soruları cevaplayın.Teşekkür ederim birde liste atabilrmisiniz 2 gün mü aç bırakacağız haftada
Tamam görselini atar mısınız.Uvb lambayı ilk kaplumbağayı sahiplendiğimde Cem beyle konuşup ondan Öneri almıştım markasını bilmiyorum 2023 eylülde almıştım iki tane
Bu olur 45cm mesafeden konumlandırın.Bu lambadan
Fazla mı uzamış haziran doğumlu olabilir demişti Cem bey 2 yaşında yaniBu olur 45cm mesafeden konumlandırın.
Gunde 1 saat kadar açmanız yeterli.
Hayvan yaşına göre fazla uzamış ileride ciddi sorunlarada sebep olabilir fazla uvb ye maruz kalmış
Led değil fotoğraftaki ürün ve ısıtma lambası kullanıyorumLed uvb vs kullanıyorsanız bildirin.
Birkaç cm fazla uzamış genetikte olabilir sorun değil.Fazla mı uzamış haziran doğumlu olabilir demişti Cem bey 2 yaşında yani
Hersey yemesi kabuğu iç organlar işte geçen bu konuda yanlış uvb kullanimj yanlış hatırlamıyorsam yumurtada sorun olmuştu ve başka seydedeTamamdır dikkat ederim ne gibi belirtiler oluyor bakayım öneriniz varsa değiştirelim
Bağışıklık sistemini zayıflatır, yavru ve hasta hayvanları öldürür.Tamamdır dikkat ederim ne gibi belirtiler oluyor bakayım öneriniz varsa değiştirelim