Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Merhaba, tetra reptomin baby yemini hiçbir yerde bulamiyorum onun yerine hangi yemi verebilirim yardim

Swendro

Yeni Üye
Merhaba tetra reptomin baby yemini hiçbir yerde bulamıyorum onun yerine hangi yemi verebilirim yavru kaplumbağama yardım

Yem olarak tropical axolotl yada omega one juvenile turtle sticks yemlerinden birini alabilirsiniz.

Ayrıca sera, tetra, dajana markalardan birinin gammarusunu alın eğer elinizde yoksa.

Sabah stick yemi akşam gammarusu verin. 8 cm kabuk boyuna kadar günde iki öğün, sonrasında tek öğüne düşeriz.

Yem olarak tropical axolotl yada omega one juvenile turtle sticks yemlerinden birini alabilirsiniz.

Ayrıca sera, tetra, dajana markalardan birinin gammarusunu alın eğer elinizde yoksa.

Sabah stick yemi akşam gammarusu verin. 8 cm kabuk boyuna kadar günde iki öğün, sonrasında tek öğüne düşeriz.
Elimde tetra reptomin yetişkin yemi var kırıp kullanabilirmiyim?

Hayvan yerken zorlanmazsa kırıp verebilirsiniz. Yanına gammarus yoksa yazdığım markalardan birinin gammarusunu da alın.

Sizde tetra reptomin mi vardı yoksa tetra reptomin sticks mi?

Hayvan yerken zorlanmazsa kırıp verebilirsiniz. Yanına gammarus yoksa yazdığım markalardan birinin gammarusunu da alın.

Sizde tetra

Sizde tetra reptomin mi vardı yoksa tetra reptomin sticks mi?
Fotoğraf atılıyormu

Ekli dosyalar

• 20250324_234959.jpg
    20250324_234959.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 11
Yetişkin reptomini un kurdu şekilli. Kırıp verebilirsiniz. Yalnız diğer yemlerden birini almanız daha iyi olur.

Geri