Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Merhaba

antifbyigit

Bordo Bereli
Merhaba arkadaşlar kaplumbağalar konusunda yeterince bilgiye sahip olduğumu düşüyordum ama sanırsam benim devler kavga etmişler ve büyük olanın ayak pullu yarım cm yarı çapında gitmiş alttan ten rengi deri gözüküyordu vakit geçtikçe oranın kızardığını dikkat ettim bilen yardımcı ola bilirmi.

Cvp: Merhaba

o kısma baticon sür. baticon yakmaz, sürdükten sonra kurumasını bekle. kaçmayacağı bir kapta 15 dakika gibi. sonra antibiyotikli bir krem sürülebilir. onda da bir miktar bekle. çabuk emilim yapan merhem tercih et. ısıtıcı lambada mümkün olduğu sürece uzun süre kalsın. kuru alanda ne kadar uzun kalırsa yaranın iyileşme süreci o kadar kısa olur.

Yara denmez aslında bu gün dikkat ettim kızarıklık gitmiş sanırsamda o yeşil renkli doku gelmez birdaha...

belli olmaz bu sürüngenler garip yaratıklar olur mu olur. neyse ciddi bir şey olmaması sevindirici.

Geri