Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Merkezi yerlerde oturamayanlar için.

bumble bee

Bordo Bereli
Arkadaşlar merhaba,

Forumda bir kaç kişide bu sıkıntıyı gördüm ve başlık açma kararı verdim. Herkes İst, İzmir, Ankara tipi her türlü avm ve bauhaus gibi yerlere kolayca ulaşıp istediği şeyleri alamıyor.

Masa lambalarının çoğu 40 watt kaldırıyor ve bu durumda exo terra glo nigt ve diğer ısıtıcı ampullerinin 40 watt üstüleri için sıkıntı olabiliyor. Forumda da bir çok kişinin kullandığı ve bana göre sağlam-kullanışlı olan Bauhaus da temin edinilebilen 60 w kaldıran massive beyaz mandallı ampulü öneriyorum. 29,90 veya o civarlarda olması lazım fiyatı.

mailto:/img854/8281/xaie.jpg

Ve birde ısıtıcı ampul olarak ecolite 52 w halasoft ampul var, gerçi bunu çoğu yerde hatta nette bile bulabilirsiniz. 4,75 veya 4,95 TL yerine göre değişiyor.

Netice olarak ben hafta bir mutlaka Bauhaus uğramak zorun da kalıyorum hem ev için hem de başka sebeplerden ötürü.

Eğer talep olursa ki, faturası da içerisinde olur, temin edip tarafınıza yollayabilirim. Benim çalıştığım kurum kargo firması ile de anlaşmalı. Sürekli dosya alışverişleri vs oluyor banka veya diğer yerler ile. 10 TL lik ürünleri falan biz 3 TL civarına gönderiyoruz. Kargodan da kar etmiş oluruz.

Bilmiyorum forum için bir sıkıntı olur mu bu başlık ama sonuçta kar amacı güdülmeden yapılan bir şey olacak.

Bu arada ödemeyi de kargo firması ile konuşurum toplam ne kadar tutarsa aldıklarınız kapıda kargocuya ödeme yaparsınız.

Cvp: Merkezi yerlerde oturamayanlar için.

emin fikrini beğendim. güzel bir düşünce bir çok arkadaş sıkıntıdan kurtulacaktır bu sayede.

bende juenden alacağım zaman ankaralı arkadaşlara istediklerini de alıp elden teslim edeceğimi söylemiştim geri dönüş olmadı ama inşallah cevap veren çıkar.

Valla abi bir yardımımız dokunursa ne mutlu bize

Emin, imkan bulamayan arkadaşlar için bunu düşünmen çok iyi niyetli bir yaklaşım. Birçok talep alacaksın sanırım.

An itibai ile söz konusu urunleri temin edebilecegim yerdeyim. İhtiyaci olanlar 20-30 dk icerisinde cikarsa bugun alabilirim.

Arkadaşlar Emin'le bu alışverişi gerçekleştirdik. Hani benim yazmam ne kadar etki eder bilmem ama gerçekten son derece arkadaş kar etmeden satıcı gibi ilgili çok saolsun. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize Yiğit. Sağlam gelmesi rahatlattı açıkçası. Şimdi birde pretty (gizem) nin kargosu yola çıktı, onda da sorun çıkmazsa yırttık. Hadi hayırlı olsun tekrardan senin canavarlara.

Geri