Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

modifiye=))

errhan

Gümüş 5 Üye
Katılım
29 Kas 2008
Mesajlar
126
Arkadaşlar uzun zamndır akvaryumuma yenı bi şekil vermeyi düşünüyodum.. geçenlerde fikir olsun diye internettten bazı kaplumbağa akvaryumu fotolarına baktım ve kendı akvaryumuma uyarlıyabıleceğim bi şekil buldum.. dün ilk iş olarak camcıya giderek akvaryumuma yenı bi şekil verdim.. bugünde sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum ayrıca 1 yaş + 3 ayına giren kapluşlarımında resimlerini koyyorum.. :D
mailto:/g/dscn0120x.jpg/
 
çok merak ettim şimdi =] tekrar denesene
bir dakka bakıyım ben resim koyabiliyor muyum :)
normal_cicek-12.jpg

ben koyabiliyorum tekrar dene bence :)
 
eklenti ekle deyince eklemiyomu.. sen bu resmi nasıl ekledin bi sölermisin bana
 
mailto:/forum/sitemize-resim-ekleme-imageshack-ta-upload-t-801.html

Linkte anlatılan yöntemle kolayca yapabilirsiniz.
 
imageshacktan yapabilirsin ben direkt linki kopyalayıp yapıştırıyorum eklenti yapmıyorum
=]
--------------------------------------------------------------------------------
eklenti olarakta deneyim bir dakika
=]
---------------------------------------------------------------------------
evet olmuyor eklentiden bence imageshackdan yap
 
Eklentilerde bir sorun var bayağdır, eklenti olarak eklenmiyor fotoğraf. Admin ilgilenecektir sorunla. Şimdilik imageshackten yaparsanız daha iyi olur.
 
www.imageshuck.us adresine girin. Resmi yükletin.. Sonra bir sayfa açılacak ve birçok kod çıkacaktır... Ben o kodlardan daha çok parantez içinde hotlink forum 1 yazanı kullanıyorum...
 
arkadaşlar linki koydum ama sizin yaptığınız gibi konunun altında açamadım=) baya bi uğraştım ama sizde bakarsınz artık=)
 
Görsellik açısından başarılı bir çalışma olmuş, gerçekten hoş bir akvaryum. Ancak yakında ufak gelecek gibi görünüyor sizin kaplumbağalara. Çok güzel olmuş bu şekilde tebrikler, emeklerinize değmiş.
 
ya zaten onceden kaya daha fazla yer kaplıyodu ve rahat yüzemıyodular deişikliğin asıl sebebi bu.. yaza kadr idare etsinlerde sonra bakarız çaresine.. beğenmenize sevindim teşekkür ederim..
 
Geri
Üst