Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Kan kesildi zaten ama çok kan kaybettiKanayan yeri mısır ucuna bula kan kesilir
Halsizlik varmıKan kesildi zaten ama çok kan kaybetti
Dikkatli ol. Bu tür durumlarda kuşlar ruhsal bunalıma girebilir ve ölebilir.Kan kesildi zaten ama çok kan kaybetti
Aspirin verdim ve meyve verdim biraz inşallah toparlayacakDikkatli ol. Bu tür durumlarda kuşlar ruhsal bunalıma girebilir ve ölebilir.
Ona çok hassas davran bu süreçte. Strese sokma, soğuğa maruz birakma.
Acı çekiyorsa acısını dindirmen gerek.
Var ama azHalsizlik varmı
Inşallah toparlar ama bence asprin verme. Kan sulandırıcı olduğu için kanamayi arttırabilir. Veya yan etki yapabilir.Aspirin verdim ve meyve verdim biraz inşallah toparlayacak
SaolunInşallah toparlar ama bence asprin verme. Kan sulandırıcı olduğu için kanamayi arttırabilir. Veya yan etki yapabilir.
Iyi beslenirse, bağışıklık sistemini zayiflatacak birşey olmazsa, strese de girmezse toparlar.
İnsan ilaçlarını çok kullanma dozu yanlışayarlarsan ölürAspirin verdim ve meyve verdim biraz inşallah toparlayacak
Herkese teşekkür ederim kuşum iyileşti eski sağlığına kavuştuİnsan ilaçlarını çok kullanma dozu yanlışayarlarsan ölür