Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Musluk Üstü Su Filtresi

emre_selvitopu

Moderator
Yönetici
Yaptıracağım 150x50x60h akvaryumun suyunu haftalık olarak 3/1 değiştirmek zor olacağından Brita On Tap musluk üstü su filtresi kullanmayı düşünüyorum. 1 filtresi 600L suyu filtreliyor. Biz arıtma su kullanmayı sevmediğimizden sadece kaplumbağaya ters osmosis sistem kurmak sanırım fazla gelir. Sizce o musluk üstü filtresinden suyu direk akvaryuma eklesek sıkıntı olurmu? (İstanbul musluk suyu)

Suyu osmosis kadar olmasa da temizler. Doğrudan şebeke suyu kullanmaktansa bu daha iyi olur. Fazla maliyetli olmadığı için bende bunu öneriyorum.

Tamamdır teşekkürler. Ben önerdiğiniz dış filtreyi sipariş verdim bu arada. Geldiğinde dış ısıtıcı hakkında ayrı bir konu açarak soru soracağım.

Geri