Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

nadir tür su kaplumbağası PAİNTED TURTLE

phoneix23

Yeni Üye
[font=Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]1 ADET ERKEK PAİNTED TURTLE (chrysemys picta dorsalis) AMERİKAN MENŞELİ KAPLUMBAĞAM SAHİPLENDİRİLECEKTİR. bitKİLİ AKVARYUMLARDA RAHATLIKLA BAKILABİLİR. BİTKİ VE BALIK YEMEZ.(NADİR TÜR) RESİM YÜKLEYEMİYORUM.İNTERNETTEN BAKTIĞINIZDA TURUNCU RENKLİ OLAN KAPLUŞLARDIR...[/font]

[font=Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]1 YAŞINDADIR.[/font]

[font=Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]ERKEKTİR.[/font]

[font=Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]HİÇBİR SAĞLIK SORUNU YOKTUR. HER TÜR YEMİ YER.[/font]

[font=Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]BANA AMERİKADAN 120 DOLARA GELDİ. AMA BEBEĞİM OLDUĞU İÇİN ARTIK İLGİLENEMİYORUM. SON FİYATI 75 TL DİR.[/font]

Cvp: nadir tür su kaplumbağası PAİNTED TURTLE

phoneix23' Alıntı:
[font=Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]1 ADET ERKEK PAİNTED TURTLE (chrysemys picta dorsalis) AMERİKAN MENŞELİ KAPLUMBAĞAM SAHİPLENDİRİLECEKTİR. bitKİLİ AKVARYUMLARDA RAHATLIKLA BAKILABİLİR. BİTKİ VE BALIK YEMEZ.(NADİR TÜR) RESİM YÜKLEYEMİYORUM.İNTERNETTEN BAKTIĞINIZDA TURUNCU RENKLİ OLAN KAPLUŞLARDIR...[/font]

[font=Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]1 YAŞINDADIR.[/font]

[font=Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]ERKEKTİR.[/font]

[font=Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]HİÇBİR SAĞLIK SORUNU YOKTUR. HER TÜR YEMİ YER.[/font]

[font=Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]BANA AMERİKADAN 120 DOLARA GELDİ. AMA BEBEĞİM OLDUĞU İÇİN ARTIK İLGİLENEMİYORUM. SON FİYATI 75 TL DİR.[/font]
Bu kaplumbağalara gerçekten hayranım salı günü istanbulda olacağım siz neredesiniz? Kargolayabilirseniz eğer istanbul dışındaysanız çok sevinirim. Eğer ist içiyse elden alırım değilse ve kargolayamazsanız gelip mutlaka alırım. Ne olur bana ayırın 0505 5372016 * ten de ulaşabilirsiniz. Razorback, softshell, caspian ve res bakıyorum oldukça tecrübeliyim endişeniz olmasın. Lütfen irtibata geçelim.

midland painted turtle. kafa desenleri beyaz bacaklar kırmızı.
mailto:/dnEoYV.jpg

mailto:/39JN04.jpg

western painted turtle. vücut çizgileri sarı kabuk kırmızı
mailto:/7oZYzv.jpg

southern painted turtle. kabuk üstünde tek kırmızı çizgi var.
mailto:/WVR4ML.jpg

bunlardan hangisi ?

Slm. Koleksiyonumda bu tür olmadığı için almak istiyorum. Forumdan tanıyanlar bilir, oldukça fazla çeşide sahibim ve defalarca RES ürettim. 0537 663 32 64 numaram. Cevap bekliyorum. iyi günler

Su kaplumbağalarınız kaç yaşında iken yumurtladı?' Alıntı:
Slm. Koleksiyonumda bu tür olmadığı için almak istiyorum. Forumdan tanıyanlar bilir, oldukça fazla çeşide sahibim ve defalarca RES ürettim. 0537 663 32 64 numaram. Cevap bekliyorum. iyi günler

Direk arkadaslarla anlasamadiginiz takdirde bende almak isterim, yeterli yere ve bakilmasi icin gerekli butun kosullara sahibim, sahiplendirme yapilmazsa diger iki arkadasa lutfen irtibata gecelim

Painted türü balık avlar. Hemen hemen slider türü ile aynı habitata sahiptir ve davranışları ile beslenmesi çok benzerdir.

Hangi ildesiniz?

Geri