Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

nane ve çilek

berna büşra

Bronz 5 Üye
Katılım
3 Haz 2009
Mesajlar
31
[color=#[color=#FF0000]F5F5DC]:(:(:(:(:(bir akvaryumcunun önünden geçtim ve bu arada küçük minik kapluşları gördüm bir tane aldım ama nane ayağını falan ısırmaya başladı sonra arkadaşıma bir süreliğine verdim nane neden ısırdı kıskancolor=#F5F5DC]:(:(:(:(:(bir akvaryumcunun önünden geçtim ve bu arada küçük minik kapluşları gördüm bir tane aldım ama nane ayağını falan ısırmaya başladı sonra arkadaşıma bir süreliğine verdim nane neden ısırdı kıskandımı yoksa ...........[/dımı yoksa ...........[/color][/color]
 
Akvaryum ortamında sahip oldukları alanı başka bir kaplumbağa ile paylaşmak istemezler hele kaplumbağalar arasında boy ya da yaşça fark da varsa, biri önce diğeri sonra gelmişse akvaryuma kavgalar çok daha sık görülür. Sürekli devam ederse tek çözüm ayırmaktır.
 
oldukca buyuk bir akvaryumda tartismalarini onleyebilirdi. Kucuk bir akvaryumda birbirilerini daha fazla gordukleri icin sinir olma olaylari oluyor
 
300 lt ye koyunca sorun kalmaz yani.şuanda zaten onlar isteseler bile birlikte olamazlar.şeker antibiyotik tedavisinde çünkü.
 
Suanlik sorun kalmaz ama buyuduklerinde yerleri dar gelmeye basladiginda tekrar dusmanliga baslarlar.
 
Geri
Üst