berna büşra
Bronz 5 Üye
benim kapluşumun adı nane erkek ama çok tattlı yaşını bilmiyorum 2 senesini tamamlıycak ama tam olarak yaşını bilmiyorum bu yüzden yaşını söylyemiyorum nane çok akıllı ve huylazdır karaya çıktığında oraya buraya tırmanıp düşer sonra onu kaldırması için bana bakar bende ilk günlerde yardım ediyordum ama sonra veteriner hiç bir şeyine yardım etme dedi o düşe kalka öğrenir dedi şu anda bayabi büyüdütam olarak ortancı parmağım kadar bu yüzden ona çok iyi bakıyorum ve çok iyi besliyorum hergün bir karides birde yem atıyorum karideste et yemdede daha çok vitamin olduğu için hem et hemde oıt olarak beslene biliyor 2007 de öğretmenim aracılığıyla tanıştığım kaplumbağa serçe parmağımdanda küçüktü şimdi ortanca parmağım kadar büyüdükçe ona daha iyi bakıyorum o yüzden çok daha sağlıklı......Sizinde kapluşunuzu hem et hemde ot ile beslemenizi tavsiye ederim ......... NOT:KAPLUMBAĞANIZIN BİR GÜNDE HEM OT HEMDE ET İHTİYACI VARDIR.....''O YÜZDEN BİR MARUL VERBİLİRSİNİZ ET OLARAK İSE KARİDES YAĞSIZ ÇOK AZ KÖFTE BEYAZ ET KEMİKSİZ VE KILÇIKSIZ YANLIZ BUNLARDAN ÇOK AZ VERİLMESİ LAZIM AKSİ TAKDİRDE KAPLUŞUNUZUN ÖLÜM RİSKİ OLABİLİR......