Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Napmalıyım ? :(

Harleydavidson

Gümüş 5 Üye
Dün büyük akvaryumu 2 saatte temizledm buraya resim attım ben gece yatarken istanbuldayz sahil kenarnda evimiz balık tutmuş akvaryuma isravvit atmış uyandıgımda lucas onu parçalıyodu yemiş ama suyu beyaz etmiş vede kabukları yağ içinde kalmış tosbalarda bişey yok abimede kızdım atma diye suyu temizlemeli miyim?

Sudaki yağ hayvanları kapladığı gibi camları da kaplar kaygan alg tabakası oluşur. Su kokar. Akvaryuma ait bulaşık süngeri ile camları ovalayıp suyu değiş. Aslında akvaryumda ne varsa hepsini ovala. Organlarını çıkarmadan attıysa bir de onun pisliği vardır. Sana yine iş çıktı. Bu sefer 2 saati aşacaksın. Abinde el atsın. Onun eseri sonuçta.

Tuzlu olması yanında kılçıkların batma riski de var istavrit yoğun kılçıklı bir balık, ağır metal taşıma durumu da var. bu sebeplerden deniz balığı vermiyoruz.

Ben attım direk zaten akşam gördüm hemen aldm attım gece yemişlerdi pislemişler midir şimdi ? Su iğrençti ama

Su gitmişse değiştirilmeli. Bende dişi suya yumurtlamış. Diğerleri parçalayıp batırmış. Bu hadise birde gecenin bir yarısı oldu sabahın birinde akvaryumu komple temizlemiştim. Sabaha kadar sürdü. Su bekledi mi fena kokar.

Çok kötü olmuş gece bazen uyanıp geziyorlar yer bulup tekrar yatıyor keratalar yarın hemen suyu değiştiricem diş fırçam var hayvanlar kabuklarıma kadar yağ dolmuş ılık suyka onlaro yıkacağım

Hayvanları elinle de ovuştursan olur.

Geri