Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ne zaman kaplumbağa satılacak

RE: NE ZAMAN SATILCAK

Buyuk harflerle konu acmak ve konu tekrari yapmak yasatir, artik butun uyeler ve biz yani yonetim sikildi

Cvp: NE ZAMAN SATILCAK

k.bakmayın bi an unutmuşum da bu siteye birşey sorduktan sonra günlerce bi açıklık getirilmiyor

RE: NE ZAMAN SATILCAK

Su an satiliyor. Hatta butun petshoplar ithal kaplumbaga geldi diye tabela da koymuşlar. Tepeleme doluydu her yer

Cvp: Ne zaman kaplumbağa satılacak

bizim burada kaplumbağa yerinde önceden uguana vardı şimdi almışlar eskisi gibi su felan koymuşlar ama kaplumbağa yoktu dün acaba gelcekmiki KIRIKKALE

Haftada bir dolanıp bak. Bir de kaplumbağa yemi satıyorlar mı onu kontrol et. Yem getirmemişlerse kaplumbağa getirmeleri zor.

Cvp: RE: Ne zaman kaplumbağa satılacak

cem' Alıntı:
Haftada bir dolanıp bak. Bir de kaplumbağa yemi satıyorlar mı onu kontrol et. Yem getirmemişlerse kaplumbağa getirmeleri zor.
Anlamak gercekten mi bukadar zor ? Bu forumdan atilan insanlar foruma tekrar giris yapamaz size bu sansi tanidik ama cok iyi kullanmiyorsunuz

Cvp: Ne zaman kaplumbağa satılacak

dediğiniz gibi baktım kablumbağa bugunde yoktu bnm merak ettim halen yasak diyo burdakiler gerçekten yasak dewam ediyormu kalktımı??

Merhaba,
Simdilik asagidaki turleri temin edebiliyorum.

Agryonemis horsefieldi 10cm ............................................300tl

MACROCLEMYS TEMMINCKI (alıgator snaping turtle)........................500tl

Macrochelodina siebenrocki .................................................. ..350tl

Canlilar Istanbuldadir. Elden teslim tercihimdir. Isteyen arkadaslara parayi onceden yatirmalari halinde her ile kargo ile gonderim yapilir.

Ankara da arıyan arkadaşlar var ise Sincan-Yer altı çarşısında satışı yapılıyor satan adamda akvaryumda satıyor ölüm kabında değil daha serçe parmağım kadarlar alıcak varsa haberiniz olsun arkadaşlar

Geri