Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ne zaman satışa başlanacak.

Cvp: NE ZAMAN SATILCAK

şu an ilgili kanun tasarısı görüşülme aşamasında bu süreç sonlanana kadar durum belirsiz. petshoplar bunu bekliyor.

bir de mikail yazıları büyük harfle yazma, bu bağırma anlamına geliyor. normal yazı ile yazılarını yazmalısın.

Cvp: NE ZAMAN SATILCAK

bilmiyordum kusura bakma acaba sence ne zaman satarları?

Lutfen gerekli sartlar saglanmadan hayvan almayin hatta bu hayvan alma isini lutfen ertleyin buyudukce annem izin vermez nedemek ozaman soyleyeyim hayvana 3 cm kalsin

Bu satislarin durdurulmasinin bir cok hayvani kurtardigini simdi simdi anliyorum

Cvp: ne zaman satışa başlanacak.

1 senede ne kadar büyüyebiliyorlarki? mesela ben ilk olarak en küçük boyuttaki 1 adet kaplumbağa alsam buna koysam bu kaba çok miktarda su koyabiliyormuyuz güneşlenme yerine gelmeyecek şekilde 1 -2 ay idare etse bende akvaryumda var tarif ederseniz ona düzenek kurarım bu siteye bu yüzden geldim mailto:/b8BkgY.jpg

bir senede sağlıklı biçimde büyüyen hayvan kabuk boyu olarak 8 cm'yi geçer. dediğin akvaryumu diğer konuda yazdım.

bu konudan dewam edelimde akvaryum işi çok zahmetle bu kap tarzında biraz büyük felan önerbilceğin bişe varmı hazır çok kaplar var yüzme alanı olsun yeter ben 1 sende ne akvaryumlar alırım baktım bakabiliyorum alırım hayvan büyüyene kadar idare edeceği yüzebileği bi kap şimdi bütün ekipmanları dizeriz bakamyız boşa gider bende 4 senedir kuşlar var çok sağlıklılar ben hayvana bakarım

Ya artik bu olaya allaha emanet ediyorum INSALLAH onunuze hicbir zavalli ve kaderi belli hayvan cikmaz size 3 sayfa boyunca dil dokuldu tatli sozle anlatildi sertce anlatildi yok anlamadiniz bu kapta siz nekadar kendineze olur derseniz deyin OLMAZ ama siz zaten hayir cevabini kabullenmeyeceksiniz belli ozaman ne biliyim bende artik araba kazalari olmasin diyim olur mu OLMAZ
Bakin bir akvaryum fotogragi atmissiniz boyle akvaryumlara nano akvaryum derler bitkiler ve kirmizi burunlu tetralar falan icindir yada bettada olur bu sekilde cok guzel gorsellikte olur alin bir nano set guzelce bakin hem bir cana eziyet olmasin

Bundan sonrada baska diyecek sozum kalmadi

Buarada onceki hayvanda yeteri kadar buyuyememistir irmaktada kaderi zaten ne yazikki belli

kardeşim size kalırsak evin bi odasını yapalım

E almayin o zaman.Mecbur musunuz almaya?

Bilmeden alsaniz tamam da,bildiginiz halde,zorla kendi istediginiz kaliba sigdirmaya calisiyorsunuz.

Sevgili kardeşim
Bu forum gerçekten insanları bilinçlendirmeye çalışıyor. Candan bahsediyoruz, süs bitkisinden değil, ki o da bir can.

Ya olursa diyerek işe başlanmaz. Madem kuşlara güzel bakabiliyorsun , hiç bulaşma derim kaplumbağa işine, çünkü hemen bu işe yatırım yapmaya başlamak ve bunu 30 sene kadar sürdürmen gerekecek.

Bence bu işe hiç girişme, hırs ile ya da bir bakalım diyerek yapılmaz bu tarz hobiler.

Arkadaşlar bi bilgi felan alan yokmu ne zaman satılcak kaplumbağalar??

Hayvan iyhalatı geçici olarak yasaklandı. Sebebi ithalat esnasında ülkeye hastalıklı hayvan girişi. Şu an pet shoplar ithal hayvan satamaz. Şu an süre belirli değil ancak kesin olmayan bilgilerle bu tip uygulamalar 1-2 yıl sürüyor. Yani res satamaz. Yerli türümüz olan çizgilide çiftlik hayvanı yani üretimi ise satılabilir.

Aynı konudan arka arkaya açmak gereksiz olduğu için aşağıdaki konuyu siliyorum.

mailto:/forum/Konu-artik-kaplumbagam-olsun-istiyorum.html?page=2

Geri