kubrabekmez
SKF Delisi
Peki mamanın markasına gelelim öyleyse şey.... İşte hangi marka uygundur ve en küçük pakedinin fiyatı ortalama nedir?
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!MissSevda' Alıntı:arkadaslar kaplumbaganizi neden pesinizden dolandiriyorsunuz. Bunlar köpek degilki ayrica bu yaptiginiz sey çok stress verici. Kaplumbaganin yeri akvaryumudur. Temizlik haricinde çikartilmamalidir. Pesinizde dolanmasi sadece sizin onu tekrar akvaryuma koymasi için, yoksa hosuna gittigi veya pesinizden dolanmayi sevdigi için degil. Kaplumbagalari hiç bir zaman tamamen evcillestiremezsiniz. Yaptiginiz çok kötü birsey ayrica bu sekilde daha kolay hasta olur. Kedi mamasina gelirsek kalsiyumu 2 kat daha fazla olan bir kedi mamasi seçin mesela kalsiyum 3,5% fosfor 1,5%. Ve içinde gida boyasi olmasin.
oldscout' Alıntı:MissSevda' Alıntı:arkadaslar kaplumbaganizi neden pesinizden dolandiriyorsunuz. Bunlar köpek degilki ayrica bu yaptiginiz sey çok stress verici. Kaplumbaganin yeri akvaryumudur. Temizlik haricinde çikartilmamalidir. Pesinizde dolanmasi sadece sizin onu tekrar akvaryuma koymasi için, yoksa hosuna gittigi veya pesinizden dolanmayi sevdigi için degil. Kaplumbagalari hiç bir zaman tamamen evcillestiremezsiniz. Yaptiginiz çok kötü birsey ayrica bu sekilde daha kolay hasta olur. Kedi mamasina gelirsek kalsiyumu 2 kat daha fazla olan bir kedi mamasi seçin mesela kalsiyum 3,5% fosfor 1,5%. Ve içinde gida boyasi olmasin.
Kaplumbağam öyle ufak değil 15 cm kabuk büyüklüğü olan bir dişi ayrıca gezinmeyi çok seviyor, üşütmesi mümkün değil. Peşimde dolaşmasını akvaryumuna geri dönmek olduğunu hiç zannetmiyorum, ben yere oturuyorum ve o benim kucağıma çıkıyor, elime sürünüyor. 4 kaplumbağamdan sadece o öyle diğerleri yere koyduğumda anında kaçıyorlar köşe bucak, bu pek sizin iddianızı doğrular nitelikte değil. Kendisine seslendiğimde bulunduğu yerden çıkması ve bana doğru hareket etmesi sanıyorum beni akvaryuma koy anlamında değil.
Bu gezintilerden dolayı hasta olmadılar, olacaklarını da düşünmüyorum. Isı farkını fazla yaratıp soğuk zeminde gezdirmiyorum. Halı üzerinde geziniyor keratalar.
aragorn' Alıntı:sorunsuz yemek yeme derken? açıkcası sorunuzu tam anlayamadım kusura bakmayın biraz daha açıklarsanız yardımcı olabiliriz..
cahide' Alıntı:Ay ben de isterim ben de... Benimki de şöyle 15 cm falan olsun da gelsin peşimden paytak paytak... En büyük hayalim...Kaybolmadan peşimden gelebilmesi...
filozof' Alıntı:cahide' Alıntı:Ay ben de isterim ben de... Benimki de şöyle 15 cm falan olsun da gelsin peşimden paytak paytak... En büyük hayalim...Kaybolmadan peşimden gelebilmesi...
bence birazda korkunç olur ısırdığını düşünsene.... bizim rahmetli fıstık bir kere ısırmıştı daha yedirememiştim elimden
filozof' Alıntı:cahide' Alıntı:Ay ben de isterim ben de... Benimki de şöyle 15 cm falan olsun da gelsin peşimden paytak paytak... En büyük hayalim...Kaybolmadan peşimden gelebilmesi...
bence birazda korkunç olur ısırdığını düşünsene.... bizim rahmetli fıstık bir kere ısırmıştı daha yedirememiştim elimden