Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Neden ölüm fanusunda beslenmez

ninjakaplumbağa19

Gümüş 2 Üye
Arkadaşlar Öncelikle s.a birazdan anlatmaya başlıcam.Ama,Bu bilgi tamamı çalınarak başka bi yerde paylaşılırsa 5846 Maddesine göre Dilekce verilerek Yasal İşlem Yapılır.Neden beslenmez çünkü,Küçük fanuslarda veya petshoplarda satılan plastik kaplarda beslenmeye çalışıldığında kısa sürede ölür. Bakımı kolay zannedilse de aslında oldukça özen isteyen bir iştir.Çünkü Isıtıcı takılmaz hemen hasta olurlar o nedenle akciğer enfeksiyonu geçirek ölüme terk edilir ama ölmese bile kış uykusuna yatarak çoğu kaplumbağa uyanamaz.Hem işkence çeker o ufacık yerde kaplumbağa egzersiz yapamaz ve küçük kalır yani akvaryumda 2yılda 18cm olanlar var 4yaşında 10 cm olan var.Umarım işinize yarar kısa ama Önemli.

Teşekür butonuna basanlara teşekürler.

mailto:/11t0qgy.jpg

Cvp: Neden ölüm fanusunda beslenmez

Çok güzel bir bilgi vermişsin mert

Eline sağlık güzel yazmışsın :shuriken:

mert bu hukuki işlem nedir. :smile: hani ciddi bir çalışma olsa tamam kabul ederim. kanunun şu maddesine bağlı diye yazdığın konuların hiçbirisi paylaşılıp faydalanmaya yetecek detayda değil. burada arkadaşlar bu konularda detaylı çalışmalar yapıp bütün herşeyi yazmışlar o konulardan gereken bilgileri alabilirsin. her yerde paylaşım yapmanda serbest. biz bu konuda serbest davranıyoruz bu sayede forumumuza üye olacak arkadaşlara da tanıtım yapmış oluyoruz bir anlamda.

kardeşim bu demeki anayasamızdaki 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri kanunun ihlalinde.Şimdi anladın demi :D fazla bilgi yok ama anlayana anlamlı yerleri de var.

bir kere hitap ederken üslubuna dikkat et ben senin yaşının iki katından büyüğüm neyin ne olduğunu biliyorum çok şükür. bir konuda yorum yaparken detaylı inceleme yap. bütün yorumlarını kaç gündür takip ediyorum. yaptığın yorumlardaki eksiklikler bırak faydalanma ya da paylaşmayı eğer yanlış noktalara giderse zararlı da olabilir. benim söylediğim bu eğer bir konuda net bilgi sahibi değilsen ön yargılı yaklaşmak iyi olmaz.

ben kimseyi görmeden abi demem.Banlarsan sevinirim

Nerde yanlış bilgi vermişim?hepsi doğrudur

abi demene gerek yok. yakın arkadaş gibi kardeşime de gerek yok. sadece biraz daha yumuşak kelimelerle ifade edersen yanlış anlaşılmalar da olmaz. yazılan cümleler iyi niyetle de yazılsa okuyan için sert anlaşılabilir. yazdığımız konularda fikir beyan etme şeklinde yazmamız daha iyi benim bile bilgim çok olduğu halde bazen acaba dediğim anlar oluyor sadece buna dikkat etmelisin. banlamaya gerek yok. herşeyi kaplumbağalarımız için paylaşıyoruz. iyi forumlar.

Kardeşi lafını samiyetten deyil insanlar hepsi kardeş olduğundan diyorum.Ama bu formda herkes yaşını 35-41-20-22 gibi atıyor saten yorumlarından olgun olmadıkları çok belli oluyor.Ben kimseyi görmeden bilemem.

bu konuda haklısın profilde detay verilmiyor isim dahi paylaşmayan var. forumun büyük çoğunluğu 20 yaş altı grupta. forumda 3 kişi 30 yaş üstü. biri ben, emre (AEK) ve soner (gelmir)

Bazılarıda 20yaşından küçük ama kendilerini 25 20 22 yapıolar.

o olabilir ama belki birkaç kişidir. fazla değil.

Cem hukiki olarak doğru dedin ben diğer çalışmaları demeyi unuttum.Kusura bakma kalbini kırdıysam.Ama yararlı 3-5 bilgi var.

estağfurullah ben özür dilerim. ben de fena çıkışmışım. bazen forumda normal hayatta yaşadığımız gerilimleride yansıtabiliyoruz. bunun yanında herkese cevap verme ve yorgunluk bizi yıpratıyor. bazı günler sabahın üçüne dördüne kadar okuduyup cevapladığım oluyor.

doğrudur faydalanabilecek bilgiler var zaten herhangi bir yorumda yanlış olanlar olursa onları silip düzeltiyoruz. veya doğru açıklamalarını alt yorumlarda yazıyoruz.

Geri