Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

obezite süphesi

liya.yn

Bronz 3 Üye
merhaba benim kaplumbağam yaklasık 8.9 cm boylarında aşırı istahli hareketli bi kaplumbapa ama son zamanlarda arka bacaklarda özellikle sisiklikler fark ettim bu obezite olabilir mi ? eğer öyleyse ne yapmayalım? günde 1 öğün aquamagic karides yemle besliyorum ayrıca cinsiyeti ve saglik durumu nedir
IMG_2440.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG_2441.jpeg
    IMG_2441.jpeg
    279.1 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_2442.jpeg
    IMG_2442.jpeg
    253.3 KB · Görüntüleme: 17
Biraz yağ bağlamışlığı var. Gözlerini boyun derisi içine alabiliyorsa aşırı obezlik yok. Yüzüp enerji harcayarak bunu eritir.

Akvaryuma sarı silis kum alın. Eşelenip oyalansın. Bu da hareket verir

Yalnız tek yönlü beslenme uygun değil. Sürekli protein yükleme hayvanı gut yapar.

Ek olarak tropical biorept W,

ahm turtle sticks yada tetra reptomin

Sera RaffyP yada omega one adult turtle sticks

Bir de elinizdeki gammarus ise bitince almayın ufak kalır. Yerine dajana gammarus sticks yemi alın. Netten alacaksınız. Taze ve hesaplı olur.

Şu an cinsiyet belli değil. 10 cm kabuk boyuna kadar orta ve yüzük parmağı tırnakları diğerlerine göre daha fazla uzarsa erkek aynı boyda olursa dişidir.

Geri