Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Öldü mü acaba 😢

Melokb

Yeni Üye
Kaplumbağamın gözleri bu şekilde simsiyah ayrıca haftalardır yem yemiyor vitamin ve herşeyi denedim yem değiştirdim kıyma,yumurta herşeyi denedim yemiyor ve bugün dokununca tepki vermediğini farkettim yaşayıp yaşamadığını nasıl anlarım ? Yardımcı olur musunuz

Ekli dosyalar

• IMG_2314.jpeg
    IMG_2314.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 14
  • IMG_2313.jpeg
    IMG_2313.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 15
  • IMG_2312.jpeg
    IMG_2312.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 14
Daha öncesinde dokununca tepki veriyordu kolları ve ayakları oynuyordu ama şimdi suyun içinde öylece süzülüyor

ısıtıcı var elbette diğer kaplumbağamda hiç bir sorun yok sorumun cevabı ölü mü değil mi nasıl anlaşılır ?

ısıtıcı var elbette diğer kaplumbağamda hiç bir sorun yok sorumun cevabı ölü mü değil mi nasıl anlaşılır ?
sıcak ve kutu bir yerde 1 gün bekletin tepki yoksa ölmüştür. Hayvan yavru büyük ihtimalle üsüttüğü için ölmüştür ölmüşşse. Isıtma lambasını biran önce halledin.

Kuru yere alıp 1 gün bekletin. Gözler içeri çöküp göz çukurları belli olursa, deri çekilip hayvan yavaş yavaş sertleşmeye başlarsa ölmüştür.

Gözlerini aralayın. Yarım saat boyunca aynı şekilde duruyorsa ölmüştür.

Geri