Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Öldü sanıyorum ama emin değilim

Cvp: Öldü sanıyorum ama emin değilim

37 lt su var. En fazla 8-9 cm kabuk boyuna ulaşana kadar idare edersiniz. Daha sonra tekrar değişiklik gerekecek.

kuru alan lambası var ama uyduruk şimdilik,uv olanlardan değil; ama zaten hiç kuru kısma çıkıyor ben elimle koyunca da hemen suya atlıyor durmuyor,önceki kabında hep çıkardı kuru yere, bu akvaryumda kuru yere çıkmayı çözdü ama çıkmıyo bitkiye tutunup ayağa kalkıp öyle uyuyor bazen de su içinde

UVB lamba zaten ayrıca monte ediliyor. Kuru alan sıcaklığını ölçtünüz mü? Uygun ısı oluşuyor mu? Birde yeni yere alışması zaman alacaktır. Yanına fazla gitmezseniz siz yokken deneyecektir. Tabi başka bir sorunu yoksa.

Kışı ölüm kabında geçiremezler kaplumbağa alıyorsanız iyi bakın. Akvaryum ısıtıcı filtre UVB lamba bunlar lazım.

Geri