Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Öldümü kaldımı yardım edin

bugra-4646

Yeni Üye
Kaplumbağa bende değildi kaplumbağa hiç hareket etmiyor kafası baya oynuyo şuan suda birkaç gündür hareket etmiyormus yardım edin ne yapabilirm

Hayvanı gazete kağıdı üstüne koyup 1 gün bekletin. Gözlerde çukurlaşma deri gerilmesi sertleşme yada baş ve ayaklarda gevşeyip sallanma varsa hayvan ölmüştür.

IMG_20250216_230518.jpg

Bir gün bekletin aynı halde ise ölmüştür. Normal masa üstünde dursun.

Cezbetsin diye kabuğu boyuyorlar. Bu kabuğun nefes almasını önleyip deforme ediyor.

Hayvan uygun sistemde değilse çatlağı görmediğim için birşey diyemiyorum, üşütmeye bağlı akciğer enfeksiyonundan ölmüştür.

Cezbetsin diye kabuğu boyuyorlar. Bu kabuğun nefes almasını önleyip deforme ediyor.

Hayvan uygun sistemde değilse çatlağı görmediğim için birşey diyemiyorum, üşütmeye bağlı akciğer enfeksiyonundan ölmüştür.
Plastik akvaryumdaydi ölüm fanusumu diyolar 2side onda kalıyordu tek bu öldü ama diğeri ölmedi

Akvaryum ve ekipman olarak su ısıtıcı, kuru alan ve ısıtma lambası olmalı. Sağlıklı gelişim için bu gerekli.

Ölen hayvan muhtemelen diğerinden daha hareketlidir. Bu şekilde tüm enerjisini harcadığı için bünyesi diğerine göre zayıf kalmıştır. Yavru hayvanlar vücutlarını randımanlı kullanmayı bilmezler. Yalnız uygun sistem kurulmaz ise diğerinin sonu da böyle olacaktır.

Geri