Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ölmüş olabilir mi?

ceylin naz

Yeni Üye
Kaplumbağam kış uykusunda ve kara da uyuyordu, hareketleri az olduğunu için suya indirdim önce kıpırdandı ama sonra ağzının kenarından bir şey aldım sümük gibi, kustu mu anlayamadım. Yeni aldığım için henüz akvaryumda değil akvaryum ısıtıc vs her şeyi halledeceğim ama şuan suyun içinde arka bacaklarını açmış bir şekilde yatıyor ne yapmalıyım

Kaplumbağam kış uykusunda ve kara da uyuyordu, hareketleri az olduğunu için suya indirdim önce kıpırdandı ama sonra ağzının kenarından bir şey aldım sümük gibi, kustu mu anlayamadım. Yeni aldığım için henüz akvaryumda değil akvaryum ısıtıc vs her şeyi halledeceğim ama şuan suyun içinde arka bacaklarını açmış bir şekilde yatıyor ne yapmalıyım
Hayvanları kış uykusuna yatırmıyoruz. Hayvanda tepki varmı durumu nedir. Havalar soğuk su ısıtıcı ve ısıtma lambası acil. Hayvan yaşıyorsa iadereten saklama kabına geçin akvaryum kurana kadar.

Foruma hoşgeldiniz.

Hayvan üşütmüş. Akciğer enfeksiyonu olmuş olabilir.

Önce hayvanı kuru yere alın hareket edip etmediğine bakın.

Yaşıyorsa eczaneden gentagut göz damlası alın sabah akşam 10-15 saniye arayla 45 derece açıyla tutup ikişer damla ağzına damlatın. Açmazsa dik tutup 10-15 saniye arayla ikişer damla ruj sürer gibi ağız çevresine sürün. Biraz öyle bekletin. Ağız aralığından girsin.

Gözlerinde şişlik ve/veya göz kapağı içinde beyazlık var mı?

Geri