Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ölüm Fanusuna Isıtıcı Nasıl Koyulmalıdır?

erdiaydn

Bronz 1 Üye
Ben daha yeni ısıtıcı aldım ölüm fanusuna tam koymasam bir şey olur mu?

Cvp: Ölüm Fanusuna Isıtıcı Nasıl Koyulmalıdır?

Öncelikle "Forum Kuralları"nı okumanızı öneririm.

Gelelim probleme, ısıtıcının markasını ve modelini yazarsanız hepsini suyun içine mi sokmalısınız yoksa ayar düğmesini dışarıda mı bırakmalısınız daha kolay yardımcı olabiliriz. Tam bilgi almadan lütfen çalıştırmayın.

Forum kurallarina aykiri ne yaptim anlamadim?

Markasi aquarium heater(turkcesi akvaryum isiticisi)
birsuru cince yazi var madein china ama kaliteliymis

ısıtıcın bu mu?
http://www.google.com.tr/imgres?q=kenis+%C4%B1s%C4%B1t%C4%B1c%C4%B1&hl=tr&sa=X&biw=1024&bih=667&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=TqLii1XeJuLeFM:&imgrefurl=http://www.musaakvaryum.com/urun_detay.asp%3Fid%3D815&docid=U1kjy8TitAcBdM&imgurl=http://www.musaakvaryum.com/foto/815.jpg&w=300&h=480&ei=PfU7T-GyEuLG0QW16bzFBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=806&vpy=106&dur=776&hovh=284&hovw=177&tx=96&ty=147&sig=111120437758810996559&page=1&tbnh=137&tbnw=87&start=0&ndsp=16&ved=1t:429,r:4,s:0

Öncelikle kaç w olduğunu yazarsanız yardım edebilirim,ölüm fanusuna koyacaksanız yatay koyup,su ile üstü kapanacak kadar su doldurmalısınız.

Ölüm fanusunun zemini pürüzlü ise vantuzlar tutmaz.

100 watt yatay koyarsam su almazmi? SON BIR HAFTA DAHA DAYANABILSELER HAFTAYA BURSLUK YATIYO HEMN ALCAM (4 AYDIR KIS UYKUSUNDALAR)

Kutusunun üstünde yazar şekille birlikte, dik mi yatay mı kullanman gerektiği.

ısıtıcıyı yatay yerleştirebilirsin dik sığmaz bence bir de ısıtıcının hepsi suyun içinde olcak diye bir şey yok eğer o resimdeki ısıtıcıysa yani ısı ayarını yaptıgın taraftaki ucu yukarda tutabilirsin ayrıca ucunada bir iki taş koyki kaplumbağan uyandığında altına geçip ısıtıcıyı kırmasın :)

dort aydir sadece yemek yemiyorlar kalkiyolar oynuyolar yatiyoar :))

Satin aldigim yerdki satici tam koymazsan isidan dolayi patlar dedi bide cok sicak oluo isitici kaplumbagalara zarar verme demi?

Kaplumbagalariniz soguktan dolayi öyle.Sıcak dediğiniz ne kadar bilemiyoruz.O ısıtıcı ölüm fanusuna sığıyormu ? Boyu uzun değilmi? Ölüm fanusuna alcaksanız ''Toros'' marka 25w ısıtıcılar var ucunda kırmızı ışık yanıyor ondan alın.Akvaryum şart.İçine filtre,100w ısıtıcınızı,dereceleri,kuru alanı,spot lambanızı koyarsınız güzelce yaşarlar.

ölüm fanusuna ısıtıcı konulmazki :S su seviyesi en az 10 cm olması lazım.

Akvaryum alamiyorumki daha yatmadipara offf ya 1-2haftay olurler (allah korusun) bu gidisle...

Isıtıcının sığabileceği saklama kabına koyun kaplumbağaları,mutlaka öyle bir kap vardır.Saklama kabı küçük de olsa üşümemeleri için iyi bir yöntem,ısıtıcı sığsın ve 5-6cm su olsun yeter...

isitici tam girerse su almazmi tam girezsede patlarmis sicaktan ....

Ölüm kabına 10 TL vereceğinize 20 tl daha ekleyip 30 tl ye gayet uygun kare akvaryum alabilirsiniz bence.

Bu hafta gayet uygun ve guzel bir akvaryum aliyorum... AMA CANIM KAPLUMBAGALARIMN 1-2 HAFTA DAYANMALARI LAZIM...

ben 3gün ölüm kabında 10günde ısıtıcısız akvaryumda baktım (tabii yaz idi çok çok problem olmadı) kaplumbağam hasta oldu.Isıtıcısız bakılırsa hele bu havada,hasta olabilir kaplumbağalar.

Geri