Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ölüm Fanusuna Isıtıcı Nasıl Koyulmalıdır?

Cvp: Ölüm Fanusuna Isıtıcı Nasıl Koyulmalıdır?

Valla benim kaplumbalarima helal olsun hasta deiller sukur hemde dort aydir yemek yemiyolar bu sebble akvaryum almak icin cok ugrasiyorum

Erdi Bey, 4 aydır yem yemeyen kaplumbağa sağlıklı mıdır sizce? Isıtıcınız varsa takın bir leğene, ortaya bir kuru alan yapın. Akvaryum alana kadar hayvanları soğuk suda tutmaya hakkınız yok bence.

Bence de hele ki ısıtıcınız varken.Onlar hasta değiller diyemezsiniz sonuçta yem yemiyorlar

Erdi bey, kapluşlar yem yemiyorlarsa ya hasta oldukları içindir ya da su çok soğuk olduğu için yemiyorlardır. Su soğuk olunca kapluşlar yemek yemezler. Sonuç olarak yemek yememeye devam ettiği sürece ve su soğuk olduğu sürece hasta olmamaları mucizedir.

Ve o mucizeler pek gerçekleşmezler...

Hepiniz haklisiniz bulmaya calisicam legen ama bu hafta aliyorum akvaryum :)

Hadş bakalım hayırlı olsun şimdiden:) Akvaryumunuzun resimlerini merakla bekliyoruz :)

Bende onlar icin simdiden cok mutluyum

Bizde mutluyuz onlar için ^^

Geri