Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Ölüm fanusunda bir deli dana

Dizginci

Bronz 5 Üye
Kadın imkansızı başarmış :shuriken::shuriken::shuriken::shuriken::shuriken:

http://www.lepisteskulubu.org/index.php/topic,7169.0

Renkli taş konusunda takintiliyim ben galiba :( Balik akvaryumu olan birinin renkli taslar kullanmasina hic anlam veremiyorum, kaplumbaga icin yorum yapmiyorum konu cok eski Insallah artik hakettigi yasam sartlarina sahiptir.

Şok edici bir durum. Biz daha iyi ortam sağlıyoruz bu kadar büyümüyo. Kötü şartlarda daha iyi büyüyo. Ama bu haksızlık...

Benim kaplumbagalarimda bukadar kotu sartlarda bukadar buyuduler 12 yasinda oldular (18-17-22cm)sonucta yanlis tabiki ama belki su sicakligi hep sabit oldugu icin boyle dayandilar
Bende bu konuya rastlamistim uzuldum bu cahillige kapattim

Yanliz olum fanusu degilde plastik kapti 40 litrelik yoksa boylari zaten o olum fanusu kadardir

Arkadaş orada olmayacağnı geçte olsa anlamış ama gene hiç bir ekipmanı olmayan ufak bir akvaryuma koymuş. Kaplumbağaların çektiği çileye eski bir örnek.

Cvp: Ölüm fanusunda bir deli dana

kaplumbağa ile ilgili bir siteye girmek yerine balıkları düşünerek orada yorum yapması da kaplumbağaya ne kadar önem verdiğini göstermiş. kaplumbağa konusunda yapılan yorumlarda sorulacak yerin orası olmadığının göstergesi. yalnız son yorum üstü kapalı ve az da olsa bir fikir veriyor. ama ona da bir geri dönüş olmamış.

ölüm kabına folyo koymayı düşünüp daha büyük bir kaba, leğene veya akvaryuma tavsiye üstüne geçmiş olması da ayrı bir konu. hayvan belki hala o dar akvaryumda yaşıyordur.

Forum uyarisi nasil :) yazip cizmeyecekseniz uye olmayin :) sanki kimlik karti basiyorlar :)

evet linki açınca benimde ilk dikkatimi bu çekti. oraya üye olacaksan hemen ilk mesajı yazacaksın. :ff:

Mesaj yazmayacaksanda kapidan bak cık :)
Bilmiyorum sayin moderatörum; sizde burada bedavadan bilgi dagitiyorsunuz hic yakismiyor :D

Ben yakistiramadim cem bey buraya yorum yapiyorsunuz uyelerde bakiyor ama mesaj yazmiyor aa olur mu boyle sey :) :)

yalnız forum sahibini tebrik etmek istiyorum. su kaplumbağası konusunda bizim sitemizi faydalanılabilir olarak link atmış.

Bu dedikoduların başlangıcını kim yaptı acaba :)

Şaka bir yana eskiden durum vahimmiş. Bayağı gelişme oldu gibi.

Cvp: RE: Ölüm fanusunda bir deli dana

Alisarp' Alıntı:
Benim kaplumbagalarimda bukadar kotu sartlarda bukadar buyuduler 12 yasinda oldular (18-17-22cm)sonucta yanlis tabiki ama belki su sicakligi hep sabit oldugu icin boyle dayandilar
Bende bu konuya rastlamistim uzuldum bu cahillige kapattim

Yanliz olum fanusu degilde plastik kapti 40 litrelik yoksa boylari zaten o olum fanusu kadardir

Sen ne zamandır kaplumbağa besliyorsun Alisarp ? :smile: Bu arada sonunda huzuru bulduğu için sevindim o insanı foruma üye yapmamız lazım aslında

Benim sunnetimde geldi kaplumbagalar :D

ama buyuk disimi daha sonra sahiplendim o kac yasinda bilmiyorum

Keşke o dişi bana gelseymiş ya.. Bir türlü bulamadım dişi Uşakta.. En güzel sünnet hediyen olmuştur :)

Benim disi senin kaplumbagayi yer yanliz :D bir seferde 5 vital yiyor 22 cm hayvan

Geri