SiNemMm
Altın 3 Üye
minik dostlarımla arkadaşlığım önce minik bir kapta başladı. onların hep neden ilk günkü gibi hareketli olmadıklarını anlamaya çalıştım. sonra bu siteyle karşılaştım. minik dostlarımın üşüdüğünü öğrendiğimde herşey için çok geçti. osman'ı bu yüzden kaybettim. osman herşeyimdi.o canavar gibiydi.cesurdu.minik cesur yüreğimdi. beni gördüğünde safiye(çilek) deli gibi kaçardı. ama osman üstüme üstüme yürüyüp ağzını kocaman açıp ham yapardı. yerim seni kızım kimsin sen der gibi. safiyenin (çilek) kız gibi ceylan bakışları üzerine kız olduğunu düşünerek. o edalı bakışlarını süzülüşünü düşünerek adını safiye sultan koymuştum.hep hayvanlara olan sevgim yüzünden çoğu kez eve hayvan almışımdır.fakat annem hayvanlardan tiksindiği için geri vermek zorunda kalmışımdır.hemstır almıştım annem piskolojik korku ve tiksinmeyle vucudunun her yeri alerji oldu. annem şişti doktor ölümcül bir alerji olduğunu söyledi. bir gecede annemi bu hale getiren şey minicik bi farecikti. adınıda apo koymuştum
annem biraz daha şişse boğularak ölebilirmiş.yani tüylü hayvanlardan inanılmaz tiksiniyor. :breh: sonra bir japon balığı aldım. şan öğretmenime benziyor diye adını da şule koydum. dudakları ve bakışı çok benziyordu da :haha: ama dokuz ay sonra şule'm öldü. :59: uzun ömürlü bir dost isterken kapluşları keşfettim... ve işte bütün hikaye bu dostlarım.. ( bu arada küçükken mavi bir muhabbet kuşum vardı halamın öğlu eliyle sıkarak öldürmüş. ve iki tanede su kaplumbağam varmış babannem kışın sıcak su koycam diye yanlışlıkla kaynar su koyup haşlamış :59: kapluşlarım ters dönüvermiş hemencik :59: )
şimdi sizlere osmanın ve safiyenin fotoğraflarını koyacağım
safiye nin kabuğunda iki tane zedelenme izi var. böylece safişle osmanı ayırt edebilirsiniz.bu arada tıraji komik bi kız olduğumu söylerler :breh: çook garip. neyse resimler;
mailto:/6i66fr.jpg
mailto:/1g56ap.jpg
üstte kafasını kaldıran safiye (çilek)
mailto:/2ufyc92.jpg
mailto:/118lz4k.jpg
osmanım güneşlenirken ^^
mailto:/2128u51.jpg
o uzatılan bacakların tatlılığını görüyor musunuz o bnim osmanım işte. öbürü kaçarken o keyfine bakıyo <3
çilek ve karpuz ^^
mailto:/90yhbs.jpg
mailto:/2hnz6mp.jpg
mailto:/166hhu9.jpg
şimdi sizlere osmanın ve safiyenin fotoğraflarını koyacağım
safiye nin kabuğunda iki tane zedelenme izi var. böylece safişle osmanı ayırt edebilirsiniz.bu arada tıraji komik bi kız olduğumu söylerler :breh: çook garip. neyse resimler;
mailto:/6i66fr.jpg
mailto:/1g56ap.jpg
üstte kafasını kaldıran safiye (çilek)
mailto:/2ufyc92.jpg
mailto:/118lz4k.jpg
osmanım güneşlenirken ^^
mailto:/2128u51.jpg
o uzatılan bacakların tatlılığını görüyor musunuz o bnim osmanım işte. öbürü kaçarken o keyfine bakıyo <3
çilek ve karpuz ^^
mailto:/90yhbs.jpg
mailto:/2hnz6mp.jpg
mailto:/166hhu9.jpg