Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Susuz kalması hocam sıkıntı yaparmi24 saat aç kalması bir sorun yaratmaz
Cem bey müsait olduğunda detaylı bilgi verecektir sizeSusuz kalması hocam sıkıntı yaparmi
Hocam otobüsle göndercez biz götürmeyeceğiz o yüzden en doğrusunu bulmaya calisiyorum sonuçta canlılar başına bir şey gelsin istemem.yardimci olursanız sevinirimHayvanları kendiniz mi götüreceksiniz yoksa kargo olarak mı göndereceksiniz?
Hocam doğruluğuna emin olmadığınız yanıtlar vermemeniz daha sağlıklı lütfen konulara boş yorum yapmayın bir cevap aradım 10 tane yorum okumak zorunda kaldım yarısı yanlış eksik bilgiler bence bu şekilde hem sorusuna yanıt arayan insanları oyalıyorsunuz hem de Cem beyin işini zorlaştırıyorsunuz dün de bir konuya denkgeldim siz yanitlamışsınız eksik bilgi vermişsiniz ve tekrar girmemiş soran kişi cem beyin yanıtını bile görmeden ayrılmış burdan keşke hiç yanıtlamamış olsaydınız amacım kırıcı olmak değil yanlış anlamayın ama bu konuya dikkat ederseniz sevinirimBende uzun yola çıkmıştım birkaç kere eğer yol 1 günden daha uzun süerecekse küçük bir cam akvaryum yaptırıp götürmeni tavsiye ederim ama eğer 1 günden uzun sürmezse sıradan küçük ve plastik bir kabın kapağına hava delikleri aç yolda hem hava alırlar hem kap küçük olduğu için dikkat çekmez çocuklar vs. ellemezler yem vereceğin zaman kapağını açarsın ve kabınız (ister cam olsun ister plastik olsun) kaplumbağanın en az 2 katı olması lazım ki az da olsa hareket edebilsin. Ara sıra etrafı görmesi için ellerini çek veya dışarı çıkar yoksa stres yapabilir sarsıntıdan vs. birde otobüs gibi araçların içerisi çok tozludur o yüzden her molada suyunu ılık bir suyla değiştirmen gerek.