Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!tubidik' Alıntı:Isıtıcıyı 28e ayarlayabilirsiniz. Filtre hep açık olacak ama kapluşların daha az etkilenmesi için akıntı yönünü dar kenara paralel yapabilirsiniz. Zamanla alışıyorlar. Su seviyesini kuru alan rampasının bir kısmı su içinde kalacak şekilde ayarlayın. Bir de kuru alan üzerindeki halı kaydırmaz su yüzeyine çıkıyor gibi gördüm yanlış görmediysem. Paket lastiği ile rampaya sabitlerseniz veya rampanın iki ucuna mandal tutturursanız sabitlenir. Son olarak ısıtıcı plastiğe değmeyecek şekilde olsun ki bir problem çıkmasın. Kolay gelsin![]()
Kullanma talimatında yazar zaten ama filtreler tamamen su içinde çalıştırılıyor diye biliyorum ben. Sizin filtre biraz dışarda kalmış gibi duruyor.
tubidik' Alıntı:Elektrikçiden bir duy kısa bir kablo ve fiş alırsanız birleştirip lamba yapabilirsiniz. Bunu da akvaryumun kuru alanının üzerine tutturacak şekilde duydan sabitlemeniz lazım.
çok sağolun yorumunuz için içime pek sinmedi ama idare edeceğiztubidik' Alıntı:Kullandığınız ampul yeterince ısıtıyor mu kuru alanı çünkü sudan 3-4 derece fazla sıcaklığı olmalı kuru alanın. Dolabın rafı fazla ısınıyorsa aluminyum folyo çekip bantlayabilirsiniz ampule yakın olan rafı. Güzel olmuş ama elinize sağlık![]()
tubidik' Alıntı:Filtreyi çıkarıp temizleyip tekrar takın isterseniz. Belki parçaları oynamıştır. Ancak bozulmuş olma ihtimali de var![]()