Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Paludaryumum (Bitti) :D

umutsahin

Gümüş 1 Üye
Sonunda Bitti (Süsler Hariç)

3101.jpg

3108.jpg

3111.jpg

3115.jpg

BURAYA TIKLAYARAK Yapım Aşamasınada Bakabilirsiniz Kuru Alanı Değiştirdim küçük olmuştu önceki zaten birde su alıyordu daha iyi oldu diye düşünüyorum. Yorumlarınızı Bekliyorum ... :)

Yeni 3 Foto :

4724.jpg

4738.jpg

4779.jpg

Cvp: Paludaryumum (Bitti) :D

Çok güzel olmuş akvaryumunuz malesef kumlar akvaryumun kirlenmesine neden oluyor sizde olmaz umarım bende ne kadar yıkasamda 3. gün akvaryumumdaki su sararıyor.

SAOLUN TŞK EDERİM İNŞ. OLMAZ 3 RESİM DAHA GELİO (Farklııı...!) :D

Yeni 3 Foto eklendi komple bitti şükür :)

Kapluşları daha koymadınız heralde.

koydum da ısıtıcının altına giriyolar :D:D çıkmıyolar oradan :D:D birde size tavsiye ediceğim sera aquatan kullanın gerçekten içme suyundan farkı kalmıyor kum varmış yokmuş önemli değil çok berrak oluyor 10 lira kullanım ücreti var 10 ay gider rahat :) her suyu (komple) değiştirmenizde kullanınız buda 1 aya tekammül ediyor :)

bilmiyorumki valla benimki gayet berrak :S

55 litre akvaryumum ama içinde 40 litre su var 3 tanede kapluş var biri 10 cm biri 6 biri 5 bide kumdan kaynaklanan bişey dış filtre kulananlarda kum sotun olmuyorda normal filtre kulananlarda bayağ sorun oluyor heralde arkadaşım çok şikayet etti sonra kumu attı taş aldı.Bende taş alacam dibe beyaz taş.

bendede 2 tane var küçük daha ikiside bakalım nolacak belki benimkide baya kirlenir :)

Hayırlı olsun, çok güzel olmuş.İmzanızı gördüm de bana bir mesajı hatırlattı, hangi üyemiz yazmıştı hatırlamıyorum :D

Ellerinize sağlık gayet hoş bir paludaryum olmuş güle güle kullansın ufaklıklar :)

Paludaryumunuz çok güzel. Su biraz bulanık duruyor sanki, kumlardan olabilir :) Yem olarak turtle stick var galiba. Fırsat bulduğunuzda sera raffy P ya da tetra reptomin alabilirseniz bunlar daha kaliteli yemlerdir. Kapluşlar daha iştahlı yerler :)

karides veriyorum turtle stick pek yemiyorlar zaten ancak aç kalırlarsa , aynı yemleri vermemeye özen gösteriyorum ama bakalım tabikide değişik yemler alıcam bütün raffy tarzı yemleri almayı düşünüyorum bütçeme uyarsa :)

Sadece karides tek yönlü beslenme olur ve sağlık açısından problemler ortaya çıkar.
Mutlaka bir ana yemin yanında ek olarak karides kullanmalısınız.
Sera raffy p alırsanız ana yem olarak size yetecektir.

Suda ki bulanıklık şu anda hala duruyor mu?

yok kalmadı kumdandı o suyu yeni boşaltmıstım kumun üstüne ondandı. Raffy p'nin fiyatı nedir acaba ? :)

alacağınız yere ile göre fiyatları değişiyor.100 ml 5-6 TL civarı satılıyor.

Aydın'da Raffy I ve P 12 gr 7,5 TL.Ama siz Ankara'da oturuyorsunuz o yüzden fiyatlar daha yüksek olabilir.

Geri