Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben ''büyük şehirlerde yaşam pahalıdır''dan yola çıkarak yazdım,tabi ki fiyatlar nedir bilmiyorum.Sadece bir kez Ankara'ya gittim gittiğimde bir çok şey gerçekten pahalıydı.
ya tabiki pahalı olan şeyler var ama ucuzda var yemi alana kadar alternatifler üretmeye calısıyoum ama yemiyolar mesela yumurta haşladım suyunu döktüm(paludaryuma) , doğradım uzattım ama yemediler
geçici olarak sebze verin.ayrıca büyük şehirde yaşam her zaman pahalı olmuyor.ben oradaki petshopların bazılarından fiyat almıştım ve fiyatlar uygun.adanada 120 tl ye sorduğum dolphın c500 dış filtreyi orda 90 tl ye sormuştum.bilmiyorum belkide adana çok pahalıdır ondan da olabilir
kuma geçmeyin derim herhalde daha once kullanmıssınızdır bilirsiniz genede acayip sararıyor en son yazımı 10 gün once yazmıstım 10 gundur cekmedigim kalmadı gece suyu degistirdim on numara sabah bir kalktım sapsarı gittim tas aldım en sonunda iki gün once mükemmel bir goruntu elde ettim tabi buda sorun cıkmassa su anda sorunumuz yok