Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Paludaryumun faaliyete geçmeden önceki son hali.

Cvp: Paludaryumun faaliyete geçmeden önceki son hali.

Akvaryum imalatçılarında pleksi olabiliyor. Benim akvaryumun taban camı dinlenme shpaları tarafından çizilmesin diye imalatçı tarafından pleksi ile örtüldü.
Rampa ile kenar arasındaki bölüm kabuk ve arka ayak uzunluğu toplamından az ise risk taşır. Ya Arzunun dediği gibi üzeri kapatılmalı yada rampanın kenarına bahsettiğim gibi cam duvar ile çit yapılmalı. Bir ihtimalde akvaryumun tamamı olmasada kuru alanın yan camlarına daha uzun olacak şekilde rampaya kadar ek yapılması.
Ama şu anki su yüksekliği direk su içinden kaçışa elverişli değil gibi.
Sizin kaplumbağa bayağı firariydi sanırım :)
 
Cvp: Paludaryumun faaliyete geçmeden önceki son hali.

Hayırlı olsun akvaryum, dekorasyon ve arka fon ile çok daha güzel görünecektir. Ben dış filtreyi sıfırdan çalıştıracağım zaman dış filtrenin içini suyla doldurduktan sonra su giriş borusunu da tamamen suyla doldurup hava almadan akvaryumun içindeki suya batırıp filtreyi çalıştırırdım, su çıkış borusunu da yere bir kova koyup biraz onun içine boşaltır sonra yine ağzını elimle hava almayacak şekilde kapatarak akvaryumun içine bırakırdım.
 
Cvp: Paludaryumun faaliyete geçmeden önceki son hali.

Kuru alanin camini uzatsam sorun hallolurmu. Birde o cam akvaryuma cok fazla yuk bindirirmi. Sikinti olmazsa agirlik bakimindan etrafini cam ile cevirmek mantikli geliyor. Evet kacmak icin hic bir firsati kacirmiyor
 
Cvp: Paludaryumun faaliyete geçmeden önceki son hali.

2 tane eğimli biri koyu yeşil biri açık yeşil kıvrımlı aparat çıkıyor onlar ne işe yarıyor
 
Komple çevirmek yerine kuru alandan kısmen uzatmak yükten tasarruf ettirir görüşünddeyim. Zaten atlarsa rampadan destek alacak. Gerçi Arzu fiskiye borusundanda bahsetti ama oradan denermi bilemiyorum.
 
Geri
Üst