Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Pershopun söyledikleri...

efeberkrs08

Yeni Üye
Bu gün petshopa gittim. Kaplumbağa için alvaryum alcam dedim bitane akvaryum seçtim adam bu kaplumbağalar için fazla dedi sana kaplumbağa bahçesi lazım dedi bilmiyorum bende adama ölçü verdim çarşamba gel al dedi bilmiyorum doğrumu yaptım

Onların her dediğine inanma. Herkes kaplumbağa konusunda bilgili değildir. Erkekler 25; dişiler 35 cm civarlarına kadar uzar. Ne kadar büyük olursa o kadar iyidir.

Bahçe paludaryum olmaz. Hayvanlar sürekli büyür. Akvaryum ne kadar büyük olursa değiştirme süren o kadar az olur.

Hemen siparişi iptal et. Düzgün ve büyük bir akvaryum al. Yoksa baharda yenileyeceksin. Burada yazılanlar doğru olandır. Burada sormadan birşey alma.

En az 50 litrelik akvaryum al. Bombeli olmasın. Yada 100-140 litre arası alır sonra ömürlüğe geçersin. Akvaryum ekipman masrafın az olur.

Abi daha iptal edemem babamda kızıyor büyük almama. En iyisi sonra değiştirmem

Geri