Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Petshop acıyoruz.

istiridye

Bronz 2 Üye
Katılım
26 May 2010
Mesajlar
87
Evet arkadaslar bugün sınıfta arkadaslarımla uzun uzun konustuk , gerekli malzeme masraflar herşeyi ince ayrıntısına kadar hesapladık . Sadece babamınızın desteğiyle dükkan kirası alınacaktır.Ayrıca bir veterinerle anlasma yapıp alınan pet sahiplerini oraya yönelticez.

Ankara'da kurmayı düşünüyoruz. 900 TL ' ye kadar kira vericez.Arkadaşlarıma kaplumbağa satmıyacağımıza ikna ettim.İstek olursa da gerekli ekipmanları alabilecek kişilere satmayı düşünüyorum.

Şuanlık 4 Tane Dev akvaryumlarımız var.

Toptancıyıda ayarladık sayılır , her zaman müşterilere karşı ilgili & oradaki satılan canlara para olarak değil ! GERÇEKTEN bir canlı gözüyle bakıp ilgilenicez.

Yapılan Kâr ile Yeni Petler & Her pete özel bütceye göre mamalar & bakım malzemeleri getirelecektir.

Dükkan satın alındıktan sonra Bu yaz tatili boyunca sadece biz ( 3 Ortak ) işyerini açıp kapıyacağız.

AKERYA Petshop'u inşallah kurucaz. Bu arada 15 Yaşındayız fakat hayvanlara karsı ilgi anlayış & bilgimiz oldukça yüksek.

İnşallah kurarız gayet umutluyum.

İyi dileklerini bekliyorum ' Teşekkürler..
Allah'ın izniyle kurduktan sonra gerekli malzemelr lazım olursa tabi ki gönderebiliriz arkadaşlar sizlere özel indirimle inanın çok kaliteli malzemeler yollayabilirim..
 
Allah kolaylık versin... Sonunda doğru DÜRÜST bir petshop umuz olacak demek Ankara da.
 
Hayırlı olsun.Allah kolaylık versin.Umarım herşey istediğiniz gibi olur.
 
oley ankarada bu siteden bi pet shop harika :) tebrik ederim
 
Tabiki o petshopa birde e-ticaret sitesi güzel olur para oldukça inşallah kapıda ödeme sistemli bir e-ticaret sitesi açarsınızda sizden alışveriş yaparız.
 
hani okuyunca gayet güzel ama hani biraz daha düşünülmesi gereken bi konu.. kiradan öte bunun izni, sicili kaydı vs bi dolu bürokratik işlemleri oldugunu göz ardı etmeyin. hevesinizi kırmak istemem ama bilene danışmadan adım atmayın derim.. şimdiden kolay gelsin arkdaslarınla beraber.. başardıgınızda gelcegime garanti veriyorum :)
bu arada bence başlangıç olarak e-ticaret ve talebe göre dükkan daha mantıklı gibi geldi.bunlar sadece kendi görüşümdür. saygılar
 
Yattı ya iş , arkadaşların babası kıvırmış :/ Oysa iyi umutlarım vardı . Babam destek olurum dedi ama baya konuşulmuştu fakat olmadı . Neyse hayırlısı buymuş :D

Hepinize tekrardan iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
 
Geri
Üst