Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

petshop ve yem

Beni plastik olması açıdan tedirgin etti dediğiniz gibi en uygunu akvaryum evet..

Cvp: petshop ve yem

Bu kaplar cok gitmez cok kaliteli degildir ama suankinden tabiki cok cok daha iyidir ve isitici filtreniz ne model ne marka bu arada ona gore maksimum kac litrede kullanabileceginizi soyleriz

Kübra, yarın bir çamcı ile görüşüp en azından 8 mm camdan 80*40*50h olan bir akvaryum ne kadara yapar sor. Bu seni en azından 1,5 sene götürür. Ancak silikonu ben temin edeceğim bunu hesaba katma de.

Tabi buna uygun filtre ve sısıtıcıda öneririz. En azından hayvanlar biraz gelişir. Hatta camcıya yukarı kuru alan yaparmısın basitçe ben anlatırım dersin. Onuda yaparsa suyu maksimum kullanırsın.

Markalarını maalesef hatırlamıyorum ısıtıcı 100 w. Yarın ilk işim görüşmek olacak..

Bahsettiğim ölçülere 100 w sadece Eheim, Jbl ve Tetra markalarında uyar. Başka marka ise ısıtıcı değişimi gerekir.

Görüşünce adamın vereceği cevaba göre kuru alan örnekleri gösterir durumu netleştiririz.

Geri