Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!panpon' Alıntı:hayır o anlamda değil benim ailemde izin vermiyor sadece ablam 18 yaşına basınca bana istediği hayvanı alabilir(mayısda bana hamster alıcak).Bir buna izin var,sadece suda yaşayan hayvanları besleyebililiyorum(kaplumbağa ve balık) yoksa alırım ben şu anlamda dedim parası önemli değil alırım ama sorumluluğunu üstlenemem ve eve alamam demem gerekirdi özür dilerim şuan iki kapluş,10'un üstünde balık ve birde komşumuzun rot.köpeğini besliyorum...!!
ev benim olsa çeşit çeşit evcil hayvan dolardı
Kesinlikle pet shoptan köpek almayın ticarete katkıda bulunmayın.Johanna' Alıntı:biraz eski bir konuyu canlandırıcam ama pet shoplardan kedi ve köpek alınmasına kesssssinlikle karşıyım.barınaklarda onlarca güzel ve yardıma muhtaç hayvan varken korkunç fiyatlarda dönen bir ticaretin parçası olmak neden? yok ben illaki golden rott bakıcam diyorsanız barınaklarda onlardan da var.ayrıca köpeğin cins olması neden bu kadar önemli onu da anlamıyorum.hava atmak için köpek besleyecekseniz beslemeyiniz daha iyi.sibirya kurtları mesela,tamam çok güzel hayvanlar fakat huyu ters.doğası eğitime müsait değil bir kere.goldenlar çok tatlı ama peki ya diğer köpekler?melez oldukları için yaşama şansları yok mu,sevgiye ihtiyaçları yok mu?