Peewee
Bronz 4 Üye
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Evet ayarlanıyor.8-9 cm kabuk boyuna kadar kullanılabilirler. Sonrası ağırlıktan atabilir. Askı delikleri ile yükseklik ayarı yapılabiliyor gibi.
Satabilirsiniz. Anasayda alım satım bölümünden.Evet ayarlanıyor.
Bu arada elimde large Turtle bank var. Mıknatıslat baya güçlü. Buradan ihtiyacı olan olur mu acaba? İkinci el satış tarzı bir şey oluyor mı burada? Small yerine bunu almışım iade de edilemedi.
Cem bey ben bahsedilen ürünü arkadaştan almak istiyorumda benim akvaryumu biliyorsunuz sizce olur mu ? 28cm boy yeterli gibi duruyorSatabilirsiniz. Anasayda alım satım bölümünden.
Neodym mıknatıslarla güçlendirilebiliyor ama 7 cm üstü cam kalınlığında ve büyük hayvanda yerinden atıyor. Ben her iki köşesinden çiftli ısıtıcı vantuzuyla sıkıştırıp sabitlemiştim.
Evet ilan fotoğrafında 28cm diyor köşelemesine rahat şekilde sığıyor. Enlemesine yarısından az. Boylamasına 3de1i kadar ediyor.Ölçüler en ve boyda tutuyor mu? Ende boşluk kalacak boyda akvaryumun yarısını geçmeyecek. Suya oturduğu için hayvana nefes alacağı alan kalmalı.
O dediğiniz vantuzların linki var mı acaba ? Çünkü ben bu bankı alacağım çok daha rahat olacak gibi görünüyor kaplumbağam için. Kendisi biraz kilolu olduğu için rampada kendini zor kaldırıyorHayvan büyük olduğu için vantuzlar iş görmeyecek. Bernina çiftli ısıtıcı vantuzu bu anlamda iş görüyor. Ama piyasada kalmamış.
Şimdi görünce bir fikir doğdu. Bu delikli tip çubuk derece vantuzları var. Bunlar ile banka plastik kelepçe yada kalın misina dolayıp bağlanarak kullanılabilir. Yanlama ve uzunlamasına sıkı tutması için dar kısma 3 uzun kısma 5 gibi olacak şekilde vantuz tutturulabilir. Bank suya bassa bile camdan çıkmaz. Su zaten bankı kaldırıyor.
Bugün 20 tane aldım Cem Bey. Plastik kelepçe ile dış filtre çıkış hortumunu yatay biçimde sabitledim bunları kullanarakBu vantuzlar
Hortum Vantuzu 10 Adet Fiyatları ve Özellikleri
Hortum Vantuzu 10 Adet en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Cem bey bu arada su 10 günde sarardı ben başka yere yazdım fakat sanırım gözünüzden kaçmışBu vantuzlar
Hortum Vantuzu 10 Adet Fiyatları ve Özellikleri
Hortum Vantuzu 10 Adet en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Estağfrullah Cem Bey ben kaçmış olabilir diye düşündüm insanlık hali sonuçta. Akvaryum büyük kabuk boyu tam 13cmGözümden kaçmadı, mesajlar yoğun biçimde geldiği için hepsine yetişemiyorum. daha okumadığım mesajlar var. Müsait oldukça bakıyorum. Hayvan 10 cm kabuk boyunu geçmiş. Akvaryum ona göre ufaksa su kirlenme süresi kısalır. İç filtre artık yeterli gelmez. Konunun linkini atın oradan yazayım.
Cem Bey Medium Size Turtlebank aldım ve vantuzların çıkıntısı aracılığı ile istediğin boyuta sabitledim çok memnunum. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Çıkarken biraz zorlanıyordu sadece bir tık dibe indirdim şuan bi iki kayma dışında çıkabiliyor. Şuanda tek kalan sorunum ben seramik ısıtıcı lambayı buraya bakacak şekilde nasıl monte edeceğim ? Gooseneck adı altında satılan esnek mandallı duylar anormal derecede pahalı sadece köşeye küçük bir kafes yapıp direk yukarıdan bakacak şekilde ayarlamayı düşündümGözümden kaçmadı, mesajlar yoğun biçimde geldiği için hepsine yetişemiyorum. daha okumadığım mesajlar var. Müsait oldukça bakıyorum. Hayvan 10 cm kabuk boyunu geçmiş. Akvaryum ona göre ufaksa su kirlenme süresi kısalır. İç filtre artık yeterli gelmez. Konunun linkini atın oradan yazayım.
Bu da 50Watt ısıtıcı ampül hocam tam farkı ne oluyor ikisinin ?Kaçma payı az hayvan ordan kaçar.
Seramik ısıtıcı olmaz. 42watt halojen ampul alın .
Metal çanaklı masa lambası ile konumlandırın.
Ayrıca 24saat ışık odada ışık rahatsız edeceği için seramik uygun gördüm sonuçta ikiside ısıtmıyor mu?Kaçma payı az hayvan ordan kaçar.
Seramik ısıtıcı olmaz. 42watt halojen ampul alın .
Metal çanaklı masa lambası ile konumlandırın.
Çok teşekkür ederim Cem BeySabitleme yoluyla vantuz tutuyorsa tamamdır. Açılırsa plastik kelepçe yada kalın misina ile sabitlersiniz.
Seramik ampulün 50 watt olanı çıkmışsa iyi. Özellikle geceleri gerektiği durumda kullanılabilir.
Gündüz ise şöyle bir sıkıntı çıkarabilir. Hayvan ısı ile birlikte ışığı da görmeli. Bu ampul güneşi simüle edecek.
Kapalı havalarda hayvan ışığı görmez ise çıkma konusunda isteksiz olabilir.
Ya bunu kullanır havanın kapalı olduğu zamanlar oda lambası yada yakınında led bir ampul yakarsınız hayvan bunun ışığı ve seramiğin ısısını alır. Yada seramik ampulü saklayıp hastalandığı yada gece kuru alanda durduğu zamanlarda kullanırsınız. Gündüz için 60 watt klasik akkor ampul yada 46-52-53 watt halojen armut ampul kullanırsınız.
Lamba olarak burada mandallı satılıyor.
![]()
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70www.nalburcum.net