Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[url=mailto:/kjzqNA][img]mailto:/kjzqNA.jpg[/url]* oğlşum rafael uyurken
[url=mailto:/4LoE6L][img]mailto:/4LoE6L.jpg[/url]* kızım fıstık uyurken
[url=mailto:/9V1nkk][img]mailto:/9V1nkk.jpg[/url]* dişsiz ayakta uyurken
[url=mailto:/M6GONg][img]mailto:/M6GONg.jpg[/url]* benimkilerin lamba altı keyifleri ama uyurkende böyle uyuyorlar
[url=mailto:/9V1n65][img]mailto:/9V1n65.jpg[/url][/img]benim masum kuzularım
gözlerde problem yok değil mi ? kulaklarda da şişlik. kuru alan artık yetersiz kalmış onu da büyütmek lazım. üstüste çıktıklarına göre ısı ayarını en üsttekine göre yapacaksın yoksa hayvan kızarır. tabi kaçma riskini düşünerek mukavva ile kuru alan çevresine çerçeve yapıp bantlayabilirsin. sürekli kapak koymak olmaz.
yok abi rabbime şükürler olsunki şişlkik hiçbiryerinde ...evt kaçmaya çalışıyorlar kule yapıp
abi kurulanı zor yaptım çünkü ısırıyorlar herşeyi ne koysam bunu gözlemleidm bunu ısırmadılar ondan bu duruyro kuru alan olarak
abi beyaz olan esas kuru alan en son çekinen resim eski kuru alanım
[url=mailto:/q4k6E3][img]mailto:/q4k6E3.jpg[/url][/img]işte benim artis oğlum rafael yanyan bakıp bu şekilde fıstığı kesiyor
Kesmiyor arkadan ısırma ihtimaline karşı kontrol ediyor. Arkaları kör noktadır ve ısırmalı saldırı olasılığı yüksek oranda arkadan gelir.
Asiye bir de ricam yorumları yavaş yaz. Kelimeler yanlış oluyor. Yada göndermeden kontrolünü yap. Telden dışarda olduğum ve zamanım olmadığı için yapamıyorum bilgisayarda da vaktimi aldığı için her konuya zamanında yetişemiyorum. Bu aslında her arkadaş için bilgi niteliğinde olsun.
Yönetici pozisyonunda olduğum için her konuya bakmak zorundayım. Kelime hataları, yanlış yere açılan konular. Konu içi farklı konuları ayrıştırma vaktimi alıyor. Bir de o gün yoğun mesaj gelince cevaplamam 1 saati buluyor veya geçiyor. Bu konuda biraz daha dikkat ederseniz sevinirim.
abi bende espiri yaptım orda zaten kesme felan
cansud almanı bir tavsiye ederim bir etmem ederim çünkü çok tatlılar büyüklerinde yavru alımı fazla olabilir etmem çünkü kavga ve kıskançlıklar had safada oluyor..
Hızlı büyüyorlar ilerde yerleri küçük gelir çabuk kirlenir suları ve dediğin gibi kavga ederler diye istemiyorum. Zaten yalnızlığı seviyormuş onlar o yüzden sıkıntı yapmıyorum tostos için,ama çok sevimliler birlikte üst üste çıkmaları filan bayılıyorum görünce Yavru kesinlikle istemem zaten nereye koyucam o yavruları lavaboları bile doldururum artık kaplumbağayla
candır onlar can çiftlik kurucam en büyük hayalim KAPLUMBAĞA ÇİTFLİĞİ böylece isteyen olursa sahiplendirmede yapabilirim gerçi veremem ayrılmam zor olur ama
Bence de verme hatta yavrulatma bile bir sürü kaplumbağa telef oluyor insanların elinde Bende senin gibi hayvanları çok seviyorum daha doğrusu kıyamıyorum ben eskiden barınak kurmak isterdim tabi imkansız olduğunu kabul ediyorum
Bu arada benim kaplumbağam çizgili dere kaplumbağası izmirde pazardan almıştım. Bi ara ciddi ciddi düşündüm acaba bir tane daha alsam baksam ilerde büyüyünce yavru yaparlar mı,nesli tükeniyormuş çoğaltabilir miyim diye Ama dedim sana mı düşer cansu sen elindekine iyi bak önce
Çok güzeller, grup kurmuşlar gibi
Tabi ne kadar çok olurlarsa okadar sorumluluk artar. Ayrıca hayvanların doğal ortamda olması onların en büyük mutluluğu olur.
ısıya daha yakın olmaya çalışıyorlar, bu yüzden kuru alan ısısını daha geniş çevreye eşit derecede vermelisin. hayvan çok kuru alan büyük olmalı ve birden fazla lamba ile ısıtmak gerekir. aksi takdirde iyi ayarlanmazsa en üstteki ısıdan zarar görebilir.
markette bulamazsın ya bauhausa gidip ecolite marka ampulü al. ya da sokak arası elektrikçilere armut ampul var mı diye sor. diğer marketler tasarruflu ampul satarlar.