Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

rambonun üst ve alt kabuğu

klodiagold

Bronz 5 Üye
[attachment=1417]alt kabuğunda sanki bi pembelik var kaplumbağamın

Ekli dosyalar

• snapshot-001.jpg
    snapshot-001.jpg
    15.9 KB · Görüntüleme: 151
  • snapshot.jpg
    snapshot.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 86
Bence cok bir pembelik yok :) masallah cok sağlıklı görünüyor bence . Rambo ya uzun ve sağlıklı yıllar dilerim :)

Cvp: rambonun üst ve alt kabuğu

yemede bir türlü yanaşmıyor alalı 4 gün oldu acaba alışma safhasında filanmı? karides almayı düşünüyorum acaba yer mi?

Karides alabilirsin ama iyi bir markanın karidesini al.:) alışma sürecinde . Karidesi cok seviyolar fakat sonrada stick yemlere alısamiyolar :)

Ben karides aldım bir hafta önce onu yemek icin deliriyolar :) fakat simdide normal yemi yemiyolar bir gün ac bjraktim simdi anca yediler stick yemi :)

Bencede bir sorun yok. Tetra reptomin al bence. Karidesi de verirsin. Ben kucuk kaplumbagama daha cok karides,buyuge reptomin veriyorum.

Cvp: RE: rambonun üst ve alt kabuğu

Şelale' Alıntı:
Bencede bir sorun yok. Tetra reptomin al bence. Karidesi de verirsin. Ben kucuk kaplumbagama daha cok karides,buyuge reptomin veriyorum.

Ecem karidesi verince stick yemleri yemiyorlar :) alırsan ya tetra reptomin veya sera raffy p alabilirsin bunlar ana yem ek olarakta karides verirsin :)

Benimkilerde sorun olmadi hic. Hatta elinde olsalar parmagimida yiycekler :D ben karidesi cok fazla vermiyorum. Buyudukce yesillige basladim. Sadece kucuk oln yesillik yemiyo,bende zorlamiyorum. Hr kaplusun damak tadi farkli. Karides cok olmamaliki protein patlamasi olmasin Fatih :)

Ben vermiyorum artık az kalmıştı zaten :) benim kapluşların huyu kötü karidesten baska bisey yemiyolar o yüzden bende artik vermiyorum :) bence yesillik icin erken yetiskin değiller seninkiler protein ağırlıklı besle onları :)

Kabukta bir problem yok yanlardaki pembelikler buyume belirtisi masallah :)

her gun yesıllık vermıyorum tabıkı ama haftada 1 , 2 kere vermek gerekır alısmaları ıcın ve sındırıme cok yararlıdır

Cvp: rambonun üst ve alt kabuğu

mailto:/forum/Konu-su-kaplumbagalarinda-beslenme-her-yas-icin.html

Beslenme için yukarıdaki konu sizi aydınlatacaktır. Bunun dışında kabuklar normal. Alt kabuk büyüme aşamasında hafif pembeleşir ve ortası beyazlar. Üst kabukta plaka araları genişlediği için araları siyah çizgi olarak belirginleşir.

Geri