Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Uvb ne kullanıyorsunuz? Çoğu uvb lamba zararlıdır. Kullandığınız uvb nin linkini atın.ekipman olarak ısıtıcı ve ubv lamba kullanıyorum akvaryum ölçüsü 100x40x50 hayvan kücük hocam 4 cm falan pcdeyim foto atamıyom
![]()
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70www.nalburcum.net
![]()
Global K2 Kbl061 52w E27 2700k Sarı A55 Halogen Kapsüllü Ampul - Fiyatı, Yorumları
Global K2 Kbl061 52w E27 2700k Sarı A55 Halogen Kapsüllü Ampul yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Mikasso K2 Kbl061 28w E27 2700k Sarı A55 Halogen Kapsüllü Ampul Sarı Işık E27 Halogen Ampul 28 Watt Yok - Fiyatı, Yorumları
Mikasso K2 Kbl061 28w E27 2700k Sarı A55 Halogen Kapsüllü Ampul Sarı Işık E27 Halogen Ampul 28 Watt Yok yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tüm taş ve çakılı çıkartın.hocam bir tane gemi bir süs
büyük böylle birde taş çakıl taşları
tamamdır hocam taşları çıkarttım zaten meyve kasası da aldımTüm taş ve çakılı çıkartın.
Hem pislik tutar hemde arasina yem artığı kaçtıkca taşları yer.
80 litrelik gıda kabı alın çarşıda 500tl
Meyve kasasından kuru alan yapın.
Tepesine 20 liralık halojen ampul takın 28-42-52Watt.
Bir tane su ısıtıcı alın. Uygun fiyatlı rs elektrik marka var ama tetra ve eheim de olur butceniz varsa.
Büyük yüzme alanı, su ısıtıcı ve ısıtma lambası şarttır. Bu olmadan hayvan ya ölür yada sağlıksız yaşar.
Rica ederim.tamamdır hocam taşları çıkarttım zaten meyve kasası da aldım
ısıtma ise sizin gönderdiğiniz linkten gösterdim elektrikçiye onlarda varmış sağ olun hocam çok teşekkür ederim