Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Red Eared Slider

ecem97

Yeni Üye
7_8 gündür su kaplumbağası arıyorum fakat başarılı olamadım bildiginiz satan pet shop varsa yardimci olur musunuz Ankara olursa çok iyi olur

Sahiplenmeyi dusunurseniz,forumda bir suru yuva bekleyen,zor durumda kaplumbaga var.

Genelde ilanlarda boylari ve sehirleri yazar.Bir inceleyin isterseniz. Bir de facebook gruplarinda da cikabiliyor anlik ilanlar.

Cvp: Red Eared Slider

berrakerkin' Alıntı:
Genelde ilanlarda boylari ve sehirleri yazar.Bir inceleyin isterseniz. Bir de facebook gruplarinda da cikabiliyor anlik ilanlar.

Yavru bulamıyorum sürekli bakıyorum sizde yardimci olabilir misiniz

Yavru bulma işi zor artık. Satışı yasaklandığı için elde olanlar sahiplendiriliyor.

cem' Alıntı:
Yavru bulma işi zor artık. Satışı yasaklandığı için elde olanlar sahiplendiriliyor.

Başka tür var Sahiplendiren lerde hep büyük oluyor o yüzden

İyi bakilinca,yavrular da kisa surede ayni boya ulasiyor.Ama tercih sizin tabi ki.Denk gelirsem,yonlendiririm.

Su Kaplumbağası Sevenler
Besleyenler face grubunda uye misiniz?Orada Ankara'dan cok cikiyor.Ama genelde ilan basliginda il ve hayvanin boyu vs yazmiyor.Tek tek sormaniz lazim. Bir de yorum yazilmayan iletiler sonlarda kaliyor.Biraz eski tarihlere de giderseniz iyi olur.

berrakerkin' Alıntı:
Su Kaplumbağası Sevenler
Besleyenler face grubunda uye misiniz?Orada Ankara'dan cok cikiyor.Ama genelde ilan basliginda il ve hayvanin boyu vs yazmiyor.Tek tek sormaniz lazim. Bir de yorum yazilmayan iletiler sonlarda kaliyor.Biraz eski tarihlere de giderseniz iyi olur.

Üyedeğilim ama şimdi hemen oluyorum

Enes Reyhan > Su Kaplumbağası Sevenler
Besleyenler

Selam arkadaşlar, yavru bir tane su
kaplumbağasını sahiplendirmek istiyorum.
İstanbul Fatih veya Eyüp'te teslim edebilirim.

Facebook grubunda boyle bir ilan var.

Geri