bugra-4646
Gümüş 3 Üye
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Dün kuru alanda 2kere esnemisti arka arkaya bugünde yemi verince esnedi kuru alanda bı hastalık belirtisi mi
Size önerim 1 tane akvaryum ısıtıcısı takmanız
Normal kuru alanda mayışıp esniyorlar,hatta benimki kuru alanda mayışıp uyuyor.Sudada,uykusuz kalmışsa esniyorlar.Dün kuru alanda 2kere esnemisti arka arkaya bugünde yemi verince esnedi kuru alanda bı hastalık belirtisi mi
esnemesi bir problem değil. Su ısıtıcısı ve filtre göremedim, henüz küçük filtreye acil ihtiyaç yok ama su ısıtıcısı kesinlikle gerekli aksi takdirde hastalanabilir. Akciğerlerinin gelişmesi ve vücudunun gelişmesi için de derin su şart. Boğulur diye düşünmeyin ben ilk başlarda çok korkmuştum derin suda boğulur sanmıştım ama hayvan derin suya koyduğunuz anda açılıyor bir enerji geliyor. Şuana kadar gelişimi güzel duruyor rengi yavruluğundaki gibi çiğ yeşil değil geliştiğini oradan anlayabilirsiniz. Arka ayakları da palet gibi genişlemeye başlamış, sağlıklı duruyor. Kabuğundaki benekler kireç mi mantar mı bilmiyorum o konuda bilgim yok ama sağlıklı duruyor, yine de beyazlık için bilgisi olan birinin bakması daha doğru. Dediğim gibi suyun yüksekliğini en azından bir 15 cm yaparsanız kesinlikle daha sağlıklı olacaktır.
saklama kabı yüzme alanını daraltabilir, amazondan bir link bıraktım, fiyatı da uyun bu sizi uzun bir süre idare ederi diye düşünüyorum.Kuru alana bı saklama kabı yapmayı düşünüyorum kirilirmi bu yeşil kuru alanda eğildiği için yukseltemiyirum kabı yapsam rampaya çıkarken kirarmi
Eğer ankardaysan sana kuru alan için malzeme verebilirimKuru alana bı saklama kabı yapmayı düşünüyorum kirilirmi bu yeşil kuru alanda eğildiği için yukseltemiyirum kabı yapsam rampaya çıkarken kirarmi
Yok değilimEğer ankardaysan sana kuru alan için malzeme verebilirim