Çitlembik0216
As 5 Üye
Merhaba arkadaşlar, Bu konu benim için çok önemli 5 gün sonra memlekete gitmek üzere 8-9 saatlik otobüs yolculuğuna çıkacağım kaplumbağam için endişeleniyorum onu nasıl sağlıklı rahat bir şekilde memlekete götürebilirim neler yapmam lazım nasıl birşey hazırlamam gerekiyor ? Kaplumbağayı koymak için hazırlayacagım alan gidene kadar elimde mi durmalı ?
Bunun yanında akvaryumuda götüreceğim fakat akvaryumu hasar almadan götürmek için neler yapabilirim 70 CM genişlikte bir akvaryum ayağımın ucunamı alsam sığmasından şüpheliyim fakat asla bagaja koyamam..ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun..kumu ne yapmaliyım ?
Özellikle çitlembiğimin en ufak zarar görmemesi benim için çok önemli en sağlıklı şekilde götürmek istiyorum..
Tavsiyelerinizi bekliyorum.. :ermm: :blink:
Bunun yanında akvaryumuda götüreceğim fakat akvaryumu hasar almadan götürmek için neler yapabilirim 70 CM genişlikte bir akvaryum ayağımın ucunamı alsam sığmasından şüpheliyim fakat asla bagaja koyamam..ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun..kumu ne yapmaliyım ?
Özellikle çitlembiğimin en ufak zarar görmemesi benim için çok önemli en sağlıklı şekilde götürmek istiyorum..
Tavsiyelerinizi bekliyorum.. :ermm: :blink: