Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Biohazard' Alıntı:Genelde insanlar bişeyler içip şişelerini kırıyolar, sahil kumunda ufak camparçaları olabilir. Kaplumbağalar kum yerler Buda bağırsaklarına falan zarar verebilir. Tabi bu ufak bi ihtimal ama ben önermem hazır kum ucuz bişey sonuşta. Silis kum alınız bence iş garanti olsun
yigitgurdal' Alıntı:Biohazard' Alıntı:Genelde insanlar bişeyler içip şişelerini kırıyolar, sahil kumunda ufak camparçaları olabilir. Kaplumbağalar kum yerler Buda bağırsaklarına falan zarar verebilir. Tabi bu ufak bi ihtimal ama ben önermem hazır kum ucuz bişey sonuşta. Silis kum alınız bence iş garanti olsun
arkadaşım tam tersi düşünüyorum.senin topladığın kumda dış etken olma olasılığı hazır aldığın kumda olma olasıgından daha fazladır.sonuçta görmüyorsun gidip hazır alıyosun.kum,taş toplamak bu hobimi dahada güçlendiren etkenlerden biri hazır hazır nereye kadar .biraz fazla döktüm içimi ama bence bunlar yanlış şeyler
yesvedeendso' Alıntı:Arkadaşlar,
Önceki yorumlarda çakıl taşlarının pisliğe daha çok neden olacağını yani dip çekimi sıklığının artacağı belirtilmiş. Bende de 5-8 mm çaplarında minik çakıl taşları var ve haftada en az 1 kez dip çekimi yapmak zorunda kalıyorum. Silis kuma geçersem bu sıklık azalır mı?