Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sahiplendirme 2yaşında kızım

Pgb

Bronz 5 Üye
Merhaba 2yaşındaki kırmızı yanaklı su kaplumbağamızı, sahiplendirmek istiyorum. Ailemin olmadığı bir yere taşındık. İş için seyahat edeceğimiz zamanlarda tospiği bırakacak kimse bulamıyorum. İnsan canlısı, tospik diye bağırınca gelir. Kafasını sevdirmekten hoşlanır.Evin içine bırakınca, sese doğru gider.ilgilenenler mesaj atabilirler.

Ekli dosyalar

• IMG_1267.jpeg
    IMG_1267.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 50
  • IMG_1052.jpeg
    IMG_1052.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 48
  • IMG_1337.jpeg
    IMG_1337.jpeg
    802.5 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba, nasıl baktınız iki yıl, bu kapta mı yoksa akvaryumu ısıtıcısı vs var mı acaba

Merhaba, tatil süresince bu kaba almıştım. Akvaryumu temizleyicisi mevcuttur. Isıtıcı bulunmuyor.

Kaplumbağa ile birlikte verebilirim tüm ekipman ve ilaçlarını

Merhaba, hangi şehirdesiniz acaba?Benim bir su kaplumbağam var onun yanına bir tane daha sahiplenmek istiyorum

Merhabalar su kaplumbağası sahiplenmek istiyorum form kısmına önceden mesaj yazmıştım gelip kaplumbağayı alabilirim 05333020321 numaradan * üzerinden bana ulasabilirsiniz her gün müsaitim.

Geri