Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sahiplendirme ücretsiz konya yetişkin erkek kırmızı yanaklı kaplumbağa

Merve hilall

Yeni Üye
Merhabalar
Konya içi 9-10 yaşları da yetişkin sağlıklı erkek kaplumbağamı sahiplendirmeyi düşünüyorum. Ele alışkın sakin ve ısırma huyu olmayan tatlı bir kaplumbağa. 100 lt akvaryumu uv lambası dahil ücretsiz sahiplendirmeyi düşünüyorum. Bakabileceğine emin olabileceğim ömürlük sahibi olmak isteyen olacak birisi olursa bana ulaşsın sadece konya içi olursa sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_20250327_115651.jpg
    IMG_20250327_115651.jpg
    2.8 MB · Görüntüleme: 12
Merhabalar
Konya içi 9-10 yaşları da yetişkin sağlıklı erkek kaplumbağamı sahiplendirmeyi düşünüyorum. Ele alışkın sakin ve ısırma huyu olmayan tatlı bir kaplumbağa. 100 lt akvaryumu uv lambası dahil ücretsiz sahiplendirmeyi düşünüyorum. Bakabileceğine emin olabileceğim ömürlük sahibi olmak isteyen olacak birisi olursa bana ulaşsın sadece konya içi olursa sevinirim.
Merhaba sahiplenmek isterim fakat maalesefki konyada degilim olurda konyada bulamazsanız yada sahiplendirmek isterseniz bursadayım otobüs yolcusuna rica etseniz ben o saatde terminalde beklesem alabilirim ama tabiki siz bilirsiniz hersey için genede teşekkürler.

Merhaba sahiplenmek isterim fakat maalesefki konyada degilim olurda konyada bulamazsanız yada sahiplendirmek isterseniz bursadayım otobüs yolcusuna rica etseniz ben o saatde terminalde beklesem alabilirim ama tabiki siz bilirsiniz hersey için genede teşekkürler.
Merhaba ilginiz için teşekkür ederim ama ilk tercihim konya içi dediğim gibi bir sahip bulamazsam değerlendiririm ☺️

Geri